Piotrek Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Odnalazłem przypadkiem zestaw fotek, który uważałem za zaginiony Sierpień 2003. Mój pierwszy wyjazd z przyczepą (wujka). No i tak mnie chwyciło że trzyma do dzisiaj Miała być krótka historia to kończe:] Ten pod daszkiem po lewej to ja Lat 14. A ten tu to nie ja, jeno mój kuzyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Kurka, a moje gdzieś poginęły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 A gdzie to było, bo mi te domki jakoś znajomo wyglądają ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Adminie czyzby twój wujek mieszkał w Dąbrowie Górniczej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Adminie czyzby twój wujek mieszkał w Dąbrowie Górniczej ... Tak A gdzie to było, bo mi te domki jakoś znajomo wyglądają ? Żywiec, kemping C'est la vie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Żywiec, kemping C'est la vie. No to tylko podobne. Myślałem, że to w świętokrzyskiem w Chańczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Sa takie domki nad Chańczą ! Jak widać ! Chańcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100pa Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Adminkau masz szczęscie ze teraz sa dostepne takie wspaniałe warunki i mogłeś w "cywilizowany sposób " się " zarazić".Kiedy ja zaczynałem ( oj dawno to było) dostępne były siermiężne namiociki .O przyczepkach, kamperkach polach kempingowych z "wygodami "mozna było tylko pomarzyć.Ale jak widać po mnie ,też się zaraziłem i trwa to do dzisiaj. Myślę ,że kiedyś też będziesz z łezką w oku wspominał ten pierwszy pobyt, siedządz w jakimś super nowoczesnym wszystko mającym kamperku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Serek napisał/a: Adminie czyzby twój wujek mieszkał w Dąbrowie Górniczej ... Tak Jak będziesz następnym razem u wujka to zapraszam to około 5km do mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts