Swierzak Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 To jest mój pierwszy post na forum dlatego witam Was wszystkich! Tak jak i wy, uwielbiam spędzać wolny czas na "świeżym powietrzu" jak na razie pod namiotem a przyczepa to moje marzenie które chciałbym powoli już zrealizować Oczywiście przede mną długa droga wyborze.. Znalazłem na Olx przyczepę firmy elddis (jak na razie ten układ najbardziej mi odpowiada). Chciałem Was prosić o poradę i wskazówki. Co sądzicie o tym ogłoszeniu. Czy rzuca Wam się w oczy: http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-elddis-super-stan-CID5-ID7mF0x.html#82f3b47bfa jakaś wada, usterka cień itp? A może jest tu ktoś z okolic Częstochowy kto mógł by rzucić na to okiem na miejscu?? Ja jestem z Poznania:/ Dodam, że jest zarejestrowana już w Polsce, jest od osoby prywatnej. Gość przez telefon powiedział, że z rodziną był dwa razy na urlopie. Liczę na Wasze doświadczenie i jakąś wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 mało zdjęć, angielka = czujność. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 a jeszcze powiedz jaki masz holownik i jakie masy przyczep możesz ciągać ?? najlepiej uzupełnij profil a po drugie to mało i złej jakości zdjęcia :\ jak prawi mój poprzednik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr05 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 ja osobiscie to bym angielke odradził ale sa na forum ludzie którzy sa z nich zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Zwróć sobie uwagę na ubikacje,jest tam coś dziwnego w rogu jak by szmata wepchana nad ubikacją ,przy podłodze toche przyciemnione też jak by pleśń także zalecam dużą czujność,a szczególnie że to angielka jak już moi poprzednicy to zauważyli Sam po nią nie jedz tylko z kimś kto ma doświadczenie szczególnie z angielkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 nad ubikacją jest kawałek materiału służącego do mocowania zasłonki prysznicowej - to jest ok. ja widzę inny problem - dach łączony, którego listwa aluminiowa pozbawiona jest klina ozdobnego kryjącego śrubki - moim zdaniem tak nie wychodziło z fabryki i jest duża szansa, że jest tam już mokro w dachu. jeżeli będzie warto to mogę kiedyś podjechać na szybkie oględziny (mam bardzo ograniczony czas), nie jestem ekspertem, ale miałem angielkę i wiem gdzie zaglądnąć. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kurus, no niestety mój holownik nie zwala z nóg.. mam skodę fabie 2004r. w dowodzie wygląda to tak: A czy angielki na prawde zasłużyły na taką opinię?? Skąd mam mieć pewność że inna marka przyczep w wieku 21 lat nie jest trafiona?? Czy to nie jest bardziej zależne od tego w jaki sposób byla użytkowana i jak zabezpieczana?? Wydaje mi się, że chyba lepiej kupić od osoby prywatnej.. Mam takie przekonanie, że o swoje to ktoś przez te kilka lat dbał, a nie robił na sztukę (co może zdażyć się w przypadku hanlaży). Gość obiecał zrobić więcej zdjęć i wysłać mi dzisiaj lub jutro. Jak będę coś miał to Wam wyślę Już dziękuję Wam za uwagii.. powoli uczę się w jaki sposób oglądać te zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Przepraszam, dopiero się uczę tego forum:) to link do zdjęcia z dowodu:) https://drive.google.com/file/d/0B6u-7Gp4V7SRUkxzMm9ac1VQNGc/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 DMC przyczepy 800 kg mało, ale uważaj bo angielki lubią mieć zmniejszane DMC. Ciekaw jakie ma DMC przyczepa z ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kolego do tej Fabii to najlepiej szukaj polskiej przyczepy z Niewiadowa. 99% angielek będzie za ciężkich do tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Coś mam nie tak z edycją Zobacz to http://otomoto.pl/inny-K274193.htmlDMC 970kg Tak więc będzie ciężko. Edytowane 17 Lutego 2015 przez TOM3653 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RM77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tylko Niewiadówkę z hamulcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Z tą Fabią to nie poszalejesz, a ta angielka z linka na 95% ma większe DMC niż 800kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 ... A czy angielki na prawde zasłużyły na taką opinię? ... Tą opinię angielkom zrobili handlarzyny, szczególnie z zagłębia angielek, czyli Twoich okolic. Odmładzają o kilka lat, zaniżają DMC, zacierają ślady prowadzące do prawdy. A prawda jest taka, że w UK "sprzątają podwórka" ew. kupują za 6 funtów i flaszkę pepsi, potem targają takie cuda do kraju. Znam się na angielkach, lubię je, miałem kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bammber Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Może Caravelair ????? np. taka http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-caravelair-dl-4m-1996r-4-osobowa-namiot-dmc790kg-CID5-ID7Y9An.html#03f122a7ad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi