Matteo Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Po weekendzie powiem coś więcej, bo jeszcze nie ściągnąłem jej do siebie. Problem w tym, uno w passacie nie mam haka duo popsuł się 3 dni temu (poza tematem ostatni diesel w moich rękach). Miałem zamiar zabrać ją Vitem. Sprawdziłem DR, a tam DMC 2700 KG i problem. Muszę zorganizowć jakieś mniejsze auto z hakiem. Albo na prędkiości zainstalować hak w passku. Tylko się zastanawiam czy jest sens inwestować w hak w 2.0 TDi. Niebawem podeśle informacje Ja to akurat rozumiem .... ale dlaczego cytujesz mój post, skoro odpowiadam w nim Kol. Baybus, a Tobie nic nie zarzucam sorry, typowa pomyłka, jest to pierwsze forum w którym sie udzielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 sorry, typowa pomyłka, jest to pierwsze forum w którym sie udzielam OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 . Sprawdziłem DR, a tam DMC 2700 KG i problem. Muszę zorganizowć jakieś mniejsze auto z hakiem. Czemu problem tylko Viazłodziej potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No tak, via złodzieja można kupić, ale mam prawko tylko na B.MOże ktoś śię orientuje jakie konsekwecje w razie kontroli? Zestaw 3900, viatoll kupiony i prawko tylko na B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 W razie kontroli mandat, gorzej jak się coś wydaży. Raczej bym nie ryzykował. Było o tym dużo na forum. Jakby nie było to masz 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumore Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kierowanie pojazdem bez uprawnień: 300 zł mandat, 0 pkt karnych, koniec dalszej jazdy, ewentualnie odholowanie pojazdu na koszt kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam ! Temat został podzielony. Matteo możesze pisać w swoim wątku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No tak, via złodzieja można kupić, ale mam prawko tylko na B. MOże ktoś śię orientuje jakie konsekwecje w razie kontroli? Zestaw 3900, viatoll kupiony i prawko tylko na B? No tak, bez uprawnień to i 500zł może być nagroda, Pomógł bym chętnie ale troszkę daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumore Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No tak, bez uprawnień to i 500zł może być nagroda, Pomógł bym chętnie ale troszkę daleko mam 500 stówek jak byś nie miał żadnych uprawnień czyli w tym przypadku B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic115dci Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 500 stówek .. 500 * 100= 50 000 az tyle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 500 stówek jak byś nie miał żadnych uprawnień czyli w tym przypadku B Tak czy siak gra nie warta świeczki, bo mandat to najmniejszy problem, jak już było pisane kolizja to był by problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumore Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Przy kolizji nawet z Twojej winy też taki sam mandat + mandat za kolizję. Nie wiem o jakim problemie piszesz Tomek. A że gra nie warta świeczki to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Problem to kolizja lub wypadek, a to już gruba sprawa. No ale to raczej jest oczywiste nie będziemy to kolegi umoralniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Matteo a gdzie masz tą przyczepę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalc3 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 blumore - przy kolizji nie jest problemem mandat, który jest, jak piszesz, taki sam. Tylko problemem staje się ubezpieczyciel, który grzecznie poinformuje Cię, że nie miałeś uprawnień do prowadzenia takiego pojazdu,w związku z tym wszelkie zobowiązania z tytułu OC przekłada na Ciebie. Wtedy pół biedy, jeśli do zapłacenia będzie "tylko" remont samochodu. Szkody na zdrowiu poszkodowanego, to koszty leczenia, rehabilitacji, być może jakiejś renty... Wyliczać dalej teoretyczne możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi