Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam wszystkich.Planuje wyjazd do zatonu juz troszkę czytałem wasze opinie i tak się zdecydowalismy z kobita że pierwszy raz będzie wlasnie tam.Jesteśmy z poznania i szukamy kogoś kto chciałby się wybrac z nami w lipcu termin do dogadania a i miejsce również jestesmy otwarci na propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 który ? http://zaton.hr/ http://www.dubrownikchorwacja.pl/zaton.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 oba byle by plaża była piaszczysta kamienie korzenie raczej brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dpong Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Napisz coś więcej, czy masz dzieci, czy kamp z wodotryskami, czy raczej mały kameralny, w ten sposób będzie można się dogadać, sam jestem z Poznania i mam zamiar w lipcu bujnąć się do Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 http://zaton.hr/ tu byłem we wrześniu, mega dużo ludzi, kolejki na sniadanie, spokoju nie ma, w okolicy jest ninska laguna oraz ninska laguna 2 ( tu nie ma prądu i chyba ciepłej wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Okolica raczej mało ciekawa, błotnista i uwierz mi po pobycie na tym kempingu polubisz żwirek i chorwackie kamienie, morze i plaża to według mnie najsłabszy punkt tego kempingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie mam dzieci jeszcze:) .Prąd musi być.Mysle ,że wszedzie prawie sa wieksze parcele wiec jak co spokój bedzie tak mysle im nas wiecej tym razniej i fajna przygoda hmm i własnie na plaży i morzu najbardziej mi zależy żeby tam fajnie było i miejsce. To może znacie inne ciekawe miejsca kempingi niż zaton ja nowicjusz o Chorwacji nie wiele wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To może znacie inne ciekawe miejsca kempingi niż zaton ja nowicjusz o Chorwacji nie wiele wiem Kolego, na forum jest tak ogromna ilość informacji o Chorwacji, że lektura zajmie Tobie z miesiąc. Czytaj, czytaj, i jeszcze raz czytaj. Zadaj sobie trochę trudu Nie ma powodu, aby powielać te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nie ma zadnej plaży slicznej piaszczystej? czytam czytam czytam i wiem jest dużo tego, ale też założyłem nowy temat ponieważ szukam kompanów do podróży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nie ma zadnej plaży slicznej piaszczystej? W wyszukiwarkę wpisz słowo "piaszczysta" W pozycji "znajdź w forum" wybierz z listy Chorwację Wyświetl wyniki zaznacz posty. Znajdziesz posty, w których napisano coś o piaszczystych plażach Chorwacji. To może tak na początek lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ok dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 oba byle by plaża była piaszczysta kamienie korzenie raczej brrrrr To jedź na druga strone tj do Włoch W Cro te "piaszczyste plaże" pozostawiaja wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) we Włoszech już byłem 9razy czas na inny kraj ale racja czytam o Chorwacji i faktycznie zbyt wiele do wyboru nie ma czas zmienić kryteria oby morze błękitne jak nad lazurowym:)Fr Edytowane 7 Lutego 2015 przez Juri1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Z piaszczystą plażą nie będzie tak błękitne i przejrzyste więc zmień kryteria na plażę z białych otoczakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tyle informacji,że ciężko przerobić :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi