nikita55 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czy ktoś wie gdzie mogę naprawić energoblok EBL 99 firmy SCHAUDT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, nie wiem w czym jest problem ( o nie piszesz o nim) i co najważniejsze gdzie mieszkasz by móc ci kogoś polecić . Jak już znajdziesz elektronika co zajrzy do tego energobloku to pewnie przyda ci się schemat takiego urządzenia, więc sobie pomyślałem że to ci się przyda, instrukcja obsługi oraz schemat ideowy tego urządzenia . Życzę powodzenia. Schaudt_Electroblock_EBL99_G_Ingles.pdf Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez California (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi