koliber1111 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 od 20 do 26 kwietnia odbywać się będzie rajd zaliczany do "Dakar series".rajd startuje z Budapesztu,jedzie w górzyste tereny Rumunji i wraca nad Balaton.wraz z temem Power-B jedziemy na tą imprezę.jeśli kogoś interesują takie klimaty i chciałby uczesniczyć w tego typu przygodzie czekamy.pojedziemy odcinkami dojazdowymi(drogowymi)omijając odcinki specjalne wraz z serwisami.wyjazd w ramach teamu umożliwia wstęp do stref serwisowych i pełne uczesnictwo w wielkiej przygodzie nieosiągalne dla "turysty z ulicy". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 przygoda wspaniała ,aż zazdroszcze tym co sie na nią piszą , ale ja niestety z moją córeczką na coś takiego póki co nie moge sie załapac.... a szkoda bo bardzo lubie rajdy... mam nadzieje ze mozna liczyc na dobra relację ( foto) po powrocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel67 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Jakim sprzętem można przejechać to co planujecie. Osobówka da radę, czy tylko 4x4 wchodzi w rachubę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber1111 Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 pojedziemy normalnymi drogami jak wszystkie ekipy serwisowe od obozu do obozu,po drodze możemy trochę pozwiedzać,zostawić ogonek w obozie i obserwować zawodników na trasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel67 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 "Ogonek" ? Planujesz jechać z przyczepką ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber1111 Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 tak planuję.potrzebować będziemy kawałek zaplecza i dlatego zdecydowałem jechać scudo z ogonem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel67 Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Skoro tak, to może dołączę. Sprawdzę terminy i dam znać. Możesz podesłać coś więcej na temat tej imprezy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Witam ! Jeśli mam być szczery, to opisana wyżej oferta jest warta "grzechu" dlatego wstawiłem ją do kalendarza imprez. Osobiście, może nie w tym roku, może za jakiś czas. Koliber, Twoja propozycja wg mnie jest niepowtarzalna !!! Podrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts