Gruber Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam, i ja się pochwalę Przygodę z karawaningiem zaczęliśmy w tym roku w wakacje, dwa wyjazdy weekendowe w wypożyczonej przyczepie. Spodobało się i zacząłem szukać przyczepy. Początkowo w Polsce ale po dwóch wyjazdach zrezygnowałem. Wsiadłem w auto z kumplem i pojechaliśmy do Holandii na kilka dni:) W drugi dzień trafiła się piękna sztuka, od prywatnego właściciela i na dodatek który był pierwszym właścicielem. Używana była raz w wakacje po 20 dni (każdego roku)i uwierzyłem jak wszedłem do środka - jak nowa. Opony oryginalne, pełna dokumentacja, serwisowana w ASO, bezwypadkowa, bez zarysowań i wgnieceń. Ogrzewanie nie używane nawet nie umiał włączyć żeby pokazać czy działa. Jezdzili tylko latem i używali klimy. Z wyposażenia dodatkowego to jest klima, bagażnik na rowery, markiza, przedsionek na całą długość przyczepy, stopień i przedłużacz. Reszta standard tak jak w każdej przyczepie. Do dokupienia tylko mover mi został. Na jednym zdjęciu jest mój aktualny mover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algan Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Super, gratulacje, niech sluzy i cieszy! Poniewaz masz doswiadczenie praktyczne, to moze moglbys opisac procedure zakupu i legalnego sprowadzenia do Polski, a nastepnie jej rejestracji. Moze komus na forum/poza forum sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiA Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kaaawał budki, robi wrażenie Bezproblemowego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bardzo ładna przyczepa . Gratulacje ! Udanych wojaży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1975 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Gratuluje, fajna budka, niech służy bezproblemowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek77 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Super budka.duza.gratulacje. az zastanawiam sie sam czy zbyt pochopnie nie kupilem swojej. KNAUS Sport 400 LK.z 2013r. mamy ja od czerwca, bylismy dwa razy na wczasach i juz wydaje sie za mala. ale i tak ja kochamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi