Paweł 66 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Podobno to hicior w Polsce Miłego odbioru http://pl.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Co w tym takiego wspaniałego ? Ta piosenka prześladuje mnie wszędzie. Chłapaki w pracy mi to pokazywali ktoś ze znajomych wysłał mi na GG, na forum to już drugi link, a dzisiaj w TV widziałem Polską przeróbkę. Leciało to jakoś, że "Donald chce, żeby było lepiej", albo jakoś tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 o Donaldzie to i tez juz słyszałem w TV ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Ten z brodą mnie rozbroił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 A w TVN był wywiad z nimi .Ci dwaj panowie oczywiście śpiewali to nie raz ale napewno nie byli tak ubrani !!.Uśmiali się bardzo na to co zobaczyli Jest to fotomontaż (twarze są z piosenek orginalnych a reszta niewiadomo skąd).I ciekawostką jest to ,że ten fotomontaż prawdopodobnie powstał w Polsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Warto nadmienić, że w ówczesnej Czechosłowacji duet nie odniósł sukcesu, dopiero polscy słuchacze wypromowali tę piosenkę min. na YouTube Planowany jest nawet koncert gdzieś w Polsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon79 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 a to widzieliscie?? http://pl.youtube.com/watch?v=QAIn4GyWvrI&NR=1 babka ma lepsze ruchy niz ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts