ed Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W innych latach o tej porze już sporo się działo, a tu jakoś cicho o majowym Zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Edu, my też już się niecierpliwimy, bo to czas najwyższy coś zaplanować a tu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKISSJG Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W razie czego pozostaje Sława która zawsze powita nas z otwartymi ramionami. Jak zajdzie taka potrzeba zakręcę się koło tego, a i wstępne obietnice już z ust Piotra (dyrektora tamtejszego ośrodka) usłyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam. Sława już była.Jest tyle miejsc ,że nie trzeba wracać w to samo miejsce,Ale to nie od nas zależy ,jak ma być to będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A okolice Augustowa nap Ostry Róg , Zimna Zośka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Na Zlocie w Gdańsku były rozmowy o Toruniu .I na sugestiach się skończyło , a problem pozostał. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez irek w (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koliber1111 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) witam po długiej przerwie w używaniu forum ponieważ po wyborach samorządowych znajoma jest burmistrzem Braniewa i stawia na promocję miasta chętnie zaprosi karawanę do Braniewa.Na pewno można liczyć na spore wsparcie w organizacji zlotu ze strony samorządu i dodatkowe atrakcje,na przykład wypad na nowoczesny basen,może zwiedzenie braniewskiej brygady pancernej itp. w samym mieście sporo ciekawych miejsc do zwiedzenia Edytowane 11 Grudnia 2014 przez koliber1111 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pewnie ładnie jest w Braniewie, ale dwa kolejne zloty w tym samym rejonie Polski...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jeśli termin pierwszo- Majowy to krótki weekend ,może Boże Ciało ? zawsze dzień do przodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koliber1111 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 zaproponowałem wiedząc,że jest wsparcie samorządu i możliwość zorganizowania wielu atrakcji małym kosztem lub bezkosztowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 zaproponowałem wiedząc,że jest wsparcie samorządu i możliwość zorganizowania wielu atrakcji małym kosztem lub bezkosztowo Mam na myśłi tylko to, że zasadą było nie organizowanie kolejnych zlotów w jednym rejonie. Do Sławy mam tyle samo kilometrów co do Braniewa więc to nie problem dla mnie. Jednak taki wypad na trzy dni raczej mija się z celem i pewnie wielu Kolegów będzie podobnego zdania. Jak by nie patrzeć zawsze ktoś z nas będzie miał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koliber1111 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 to jak nie teraz,to za rok,zaproszenie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A może w tym roku gdzieś na południu Polski :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 też z niecierpliwością oczekuję informacji gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A może w tym roku gdzieś na południu Polski :-) 70% Zlotów było na południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi