haras Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam szukałem na forum coś na temat tego natrysku ale nie miałem szcześcia znależć chce kupić coś takiego, tylko nie wiem jak to się spisuje, na początek działał by na zewnątrz cepki ale w puzniejszym czasie bede robił w cepie kabine prysznicową i też chciał bym go zamontować, chodzi mi o opinie jak to sie spisuje jak ktoś miał lub ma coś tekiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuziak Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam Mam podobny zestaw, sprawdzał się na polu kempingowym właśnie na zewnątrz przyczepy. Pompka troszke słaba nie ma siły podać wody na wysokość ok 2 m. Jeśli bańke z wodą podniesiemy wyżej jest już lepiej. Spłukanie długich włosów u kobitek nie sprawiało problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Mam cos takiego. wszystko OK, tylko po jednym sezonie szlag trafił pompkę. Generalnie pomysł dobry ale zdaje sie, że używanie ciepłej wody niewskazane - mam wrażenie, że to jej zaszkodziło. Wymieniłem na normalną, taką z przyczepy i hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tu masz prysznic sprzed 5 lat autorstwa ROBICAR'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon35 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja mam coś takiego http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/wypoczynek/namioty-i-kempingi/toalety-i-prysznice/prysznic-turystyczny-campingowy-604019/. Sprawdziło się. Przyklejam na szybę słuchawkę , pompkę w konewkę z wodą i działa ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 a ja taki http://allegro.pl/zw64-prysznic-solarny-turystyczny-20l-kempingowy-i4784658938.html podgrzewanie wody w zależności od nasłonecznienia ciśnienie to już czysta grawitacja Witam szukałem na forum coś na temat tego natrysku ale nie miałem szcześcia znależć chce kupić coś takiego, tylko nie wiem jak to się spisuje, na początek działał by na zewnątrz cepki ale w puzniejszym czasie bede robił w cepie kabine prysznicową i też chciał bym go zamontować, chodzi mi o opinie jak to sie spisuje jak ktoś miał lub ma coś tekiego http://allegro.pl/turystyczny-prysznic-umywalkowy-do-umywalki-wawa-i4798297962.html do późniejszej kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja mam coś takiego http://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/wypoczynek/namioty-i-kempingi/toalety-i-prysznice/prysznic-turystyczny-campingowy-604019/. Sprawdziło się. Przyklejam na szybę słuchawkę , pompkę w konewkę z wodą i działa ze ho ho Też korzystam z takiego prysznica i cała rodzina zadowolona. Jak woda jest zbyt zimna to podgrzewam i nic złego się z pompką nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) W moim miescie nie ma sklepu jula na alledrogo znalazłem taki tyle że droższy o 30 zł. ciekawe czy wysyłaja z tego sklepu towar czy tylko zakup osobisty, bo tak szczerze to za te 60 zł. + koszt przesylki to bym kupił ten natrysk. prubowałem się do nich dodzwonić ale jakoś nie mam szcześcia albo zajęte albo nikt nie odbiera napisałem mail do nich zobacze czy bedzie jakiś odzew z ich strony Edytowane 9 Grudnia 2014 przez haras (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Mam takie może nie typowe pytanie do kolegów co są w ich miastach sklepy JULA , czy kupił by mi któryś z forumowiczów taki natrysk o którym mowa w temacie i podesłał pod wskazany adres oczywiście jeśli to nie sprawi kłopotu, pokrywam wszystkie koszty zwiazane z ta "operacją", nie ukrywam że cena jest kusząca i chciał bym ten natrysk kupić osobicie ale w moim mieście nie ma jeszcze takiego sklepu jak JULA a jechać po to, to wiecej przejazd bedzie kosztował jak to wszystko warte Edytowane 10 Grudnia 2014 przez haras (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiA Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 haras mogę Ci go kupić o ile nie śpieszy Ci się z zakupem Jak coś to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa221 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja używam tego prysznica od 3 sezonów i jest ok. Do niego mam jeszcze kabinę prysznicową z Decathlon. Małzonka używa go jeszcze do mycia garów na zewnątrz budki. Generalnie prysznic robi dobrą robotę. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja używam tego prysznica od 3 sezonów i jest ok. Do niego mam jeszcze kabinę prysznicową z Decathlon. Małzonka używa go jeszcze do mycia garów na zewnątrz budki. Generalnie prysznic robi dobrą robotę. Polecam to już postanowione zakupuje ten sprzęt bo z tego co czytałem kilka opinii to wart swojej ceny, a co do kabiny to masz ja w cepie zabudowaną czy jakaś rozkładana na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa221 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja mam cepkę bez łazienki. Kabinkę rozbijam na zewnątrz i używam jej jako wc i łazienki. Sprzęt latem naprawde daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ja mam cepkę bez łazienki. Kabinkę rozbijam na zewnątrz i używam jej jako wc i łazienki. Sprzęt latem naprawde daje radę. a czy możesz pokazać ta kabine jak masz jakieś fotki bo ja bede też na początku sezonu używać tego natrysku na zewnątrz i się zastanawiałem jak zrobić jakiś parawan, kibelek mam kasetowy w cepie a prysznic to w dalekiej przyszłości jak bede miał na zrobienie jego fundusze haras mogę Ci go kupić o ile nie śpieszy Ci się z zakupem Jak coś to zapraszam na PW. już na pisałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reflexes Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a czy możesz pokazać ta kabine jak masz jakieś fotki bo ja bede też na początku sezonu używać tego natrysku na zewnątrz i się zastanawiałem jak zrobić jakiś parawan, kibelek mam kasetowy w cepie a prysznic to w dalekiej przyszłości jak bede miał na zrobienie jego fundusze Chodzi z pewnością o takie cudo http://www.decathlon.pl/kabina-seconds-id_8300695.html . Na allegro można to wyrwać za połowę ceny, szukaj pod hasłem namiot przebieralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi