mac Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Szukam przyczepy jak w temacie Rodzina 2+3 Holownik skoda octavia 140 KM, dmc przyczepy 1400 kg dla przykładu przyczepy z interesującym układem wnętrza http://otomoto.pl/knaus-6osobowa-waga-1300kg-rok-2000-T4506253.html http://otomoto.pl/knaus-sudwind-500-pietrowe-lozka-T4680631.html co możecie mi podpowiedzieć co do ukladu wnętrza, prowadzenia - manewrowania zestawem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Szukam przyczepy Hej A ja już nie , dojechałem bez problemów , prowadzi się fajnie, lusterka odesłane, dzięki, powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ...http://otomoto.pl/knaus-6osobowa-waga-1300kg-rok-2000-T4506253.html http://otomoto.pl/knaus-sudwind-500-pietrowe-lozka-T4680631.html co możecie mi podpowiedzieć co do ukladu wnętrza, prowadzenia - manewrowania zestawem itp. Miałem kiedyś Knausa z tej kolekcji 1300DMC i miałem wówczas inne ciężkie auto ale zestaw wchodził na kategorię +E i viaharacz. Z musu więc ciągałem ją benzynowo-gazowym starym Mondeo w automacie. Nie było problemów ani z trakcją, ani manewrowaniem. Budki solidne, tylko ta od Mańczaka chyba była wypożyczana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba222 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Swoją też niedawno kupiłem - właśnie Knausa. Układ mam bardzo podobny jak ta z drugiego ogłoszenia. Sprawdź więc dobrze, czy to co podali jako DMC jest na pewno DMC a nie masą własną! Co do prowadzenia - prowadzi się bardzo dobrze - pierwsza ma na pewno stabilizator, na drugiej nie widać, ale pewnie też jest. Co do układu wnętrza, to zależy co komu pasuje. Też nas jest 2 + 3 i ten drugi układ uznaliśmy za idealny, zwłaszcza że część dziecięcą da się zamknąć Zwróć uwagę na plastiki, szczególnie w łazience - po tylu latach lubią pękać. Sprawdź też okna dachowe, a w szczególności rolety i moskitiery - też mogą być nadgryzione zębem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel79 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 ładne, ale czy nie za duże na skodę? ciągnięcie na maxa dmc trochę wymaga cierpliwości. Długość zestawu też robi swoje, manewry, zawracanie i ustawianie na polu też będzie wyzwaniem. w tej cenie można pomału szukać kamperka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 mac , co do pierwszej zalinkowanej budki to koniecznie trzeba dokładnie sprawdzić przedni lewy przód z zewnątrz i od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kamper był rozważany ale nie chyba nie na teraz co do układu to ta z drugiego linku mnie bardziej przekonuje co możecie powiedzieć o Alexcamp w Tomaszowie Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kamper był rozważany ale nie chyba nie na teraz co do układu to ta z drugiego linku mnie bardziej przekonuje co możecie powiedzieć o Alexcamp w Tomaszowie Mazowieckim przyczepy wyglądają na sensowne (przynajmniej takie sprawiały wrażenie przez płot, kilka wybranych sztuk a nie handel wszystkim co sie trafiło) - zadzwoń tylko i umów się , bo byłem "z trasy" i zamknięte było i tel nie odpowiadał [wymoderowano reklamę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A co sądzicie o tej http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-knaus-2001r-alexcamp-pl-CID5-ID7Qt5T.html#b92542d62f mac , co do pierwszej zalinkowanej budki to koniecznie trzeba dokładnie sprawdzić przedni lewy przód z zewnątrz i od środka. Piszesz o tych "zaciekach" przebarwieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 byłem w Alexcampie, ogólnie cepki w dobrym stanie, ale trzeba dobrze oglądac, sprzedający umie robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Piszesz o tych "zaciekach" przebarwieniach? Zerknij na przedni lewy dolny narożnik .Fragment między lewym lukiem bocznym a przodem przyczepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zerknij na przedni lewy dolny narożnik .Fragment między lewym lukiem bocznym a przodem przyczepy... Wygląda że coś tam jest nie tak A co sądzicie o tej z Alexcampu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chris_66 lusterka dotarły w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chris_66 lusterka dotarły w całości super, dzięki za info , swoją drogą muszę kupić sobie takie dla siebie ( te z masywniejszymi plastikami na ramionach mocujących) bo pasują idealnie do lusterek w oplu , to drugie prawie mi spadło dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 poszukiwania zawieszone do wyjaśnienia, sprawca US :oslabiony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi