Tomii Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 ... ale nie w budzie tylko w przyczepie śpi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 rewelacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Podobny do Gucia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 bombowa , a jest wersja dla większego psiaka typu " owczarek niemiecki "... juz to widze ja z rodzinką przy niewiadce , a moja wilczyca z dopietą budą na kółkach( przyczepo-buda) za nami i wylegiwuje sie przed swoją przyczepo-budą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Serek, przedsionek też dla psiej cycepy by się przydał :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Te takie baniaki z przodu to mi przypominają słynną przyczepkę Niewiadów Super De Lux Color Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsal Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Można to ciągnąć za przyczepą? Fajny by powstał składzik auto + przyczepa ludzi + przyczepa psia Jakie wyposażenie oferowane jest w domku dla czworonogów: lodówka, prysznic, ogrzewanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts