RadekNet Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czesc! Przegladam (znowu) irlandzkie oferty przyczep I (znowu) zastanawiam sie czy nie jechac po budke do UK. Mozecie polecic jakies wieksze "komisy"? Raczej nie bede miec czasu na dlugie poszukiwania, wiec bede musial sie pogodzic z wyzsza przy wiekszym wyborze w jednym miejscu... PS Bedziemy szukac czegos z lazienka z tylu I trzecim lozkiem na przeciwko kuchni. Cena do 2.5-3 tys euro. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) HI odradzam poszukiwania po całej GB myślę że poszukaj ofert np w okolicy Londynu i na tym się należy skupić, ja kiedyś tak zrobiłem ale miałem pomoc znajomych którzy mieszkali własnie w Londynie, byłem tydzień i znalazłem, w komisach ofert okazyjnych brak, myślę że szukanie na ebay-u jest korzystne, możesz zadać pytanie i sprzedający zazwyczaj umieszcza odpowiedź na pytanie na forum, najlepiej jest zadzwonić do sprzedawcy, pogadać i powiedzieć że będziesz za 2 dni, jak aukcja się zakończy to poczeka na Ciebie jest jeszcze gumtree tu więcej prywatnych ofert pamiętaj że przyczepę należy jakoś przywieźć do PL ja do GB ściągnąłem tablice przejazdowe z niemiec ( żółte ), w GB przyczepiłem tablice ze swojego auta a na promie już żółte, żółte tablice kosztowały jakoś 400 pln ( mogę się mylić załatwiałem to przez pośrednika któego na allego spokojnie znajdzisz wpisująć żółte tablice czy jakoś tak + 100 Euro za przesyłkę DHL ) można przywieść na lawecie ale wtedy koszty myślę że wyższe, poszukaj w necie strony londynek.net można znaleźć pomoc w transporcie no chyba że masz auto z rejestracją w GB to sprawa załatwiona, widzę że chyba mieszkasz w Ire ? będziesz chciał rejestrować w PL to podpowiedziałem koszty transportu Edytowane 5 Listopada 2014 przez Cytrus (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekNet Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 HI odradzam poszukiwania po całej GB myślę że poszukaj ofert np w okolicy Londynu i na tym się należy skupić, ja kiedyś tak zrobiłem ale miałem pomoc znajomych którzy mieszkali własnie w Londynie, byłem tydzień i znalazłem, w komisach ofert okazyjnych brak, myślę że szukanie na ebay-u jest korzystne, możesz zadać pytanie i sprzedający zazwyczaj umieszcza odpowiedź na pytanie na forum, najlepiej jest zadzwonić do sprzedawcy, pogadać i powiedzieć że będziesz za 2 dni, jak aukcja się zakończy to poczeka na Ciebie jest jeszcze gumtree tu więcej prywatnych ofert pamiętaj że przyczepę należy jakoś przywieźć do PL ja do GB ściągnąłem tablice przejazdowe z niemiec ( żółte ), w GB przyczepiłem tablice ze swojego auta a na promie już żółte, żółte tablice kosztowały jakoś 400 pln ( mogę się mylić załatwiałem to przez pośrednika któego na allego spokojnie znajdzisz wpisująć żółte tablice czy jakoś tak + 100 Euro za przesyłkę DHL ) można przywieść na lawecie ale wtedy koszty myślę że wyższe, poszukaj w necie strony londynek.net można znaleźć pomoc w transporcie no chyba że masz auto z rejestracją w GB to sprawa załatwiona, widzę że chyba mieszkasz w Ire ? będziesz chciał rejestrować w PL to podpowiedziałem koszty transportu Na szczescie holownik mam pod irlandzka bandera, wiec po prostu podpinam i jade No i odemnie to tez w sumie rzut beretem, bo tylko prom+kilka godzin jazdy po UK Chyba wolalbym nie kupowac od osoby prywatnej, a od sprawdzonego sprzedawcy-fachowca. Pamietam ile czasu stracilem na jezdzenie po Irlandii ostatnim razem ... Stad pytanie o jakies wieksze place z przyczepami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 http://forum.karawaning.pl/topic/17195-elddis-magnum-gt-versja-solid-2013/ pogadaj z Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi