jubi-tom Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Czy był ktoś z Was na tych targach ? bo nie wiem czego się spodziwac (duże , małe ) Z tego co wiem to ma się wystawiać polska firma balcamp a z checią bym zobaczył jej produkt. A może ktoś z Was się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Od dwóch lat nawet największe w Brnie targi budowlane zaliczyły pełną padakę. Nie spodziewaj się więc nic sensownego. Zresztą lista wystawców jest bardzo skromna po odjęciu firm z biokominkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mam blisko do brna , a potrzebuje kupić kampera więc może to lepsze niż jezdzic po Polsce do różnych przedstawicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo200 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Od 6 do 9.11.2014 w brnie www.bvv.cz ktos sie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 jeszcze nie wiem ale jutro chyba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo200 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja bede jutro napewno do brna mam 30km wiec chetnie zobacze co tam maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Niestety nie dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi