Waldek00x Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jw.czy działa Wam główna strona karawaningu bo od tygodnia wyskakuje błąd serwera lub error.(była fajna strona bo były wszystkie linki do sklepów i sewisów karawaningowych) ?? Pozdrawiam Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalAndrychow Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 mam to samo od tygodnia nie działa mi głowna strona wwww. karawaning .pl wchodze na google i przez jakis temat np. fendt przebudowa prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon35 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 U mnie dokładnie tak samo. Czat też nie działa : Ups! Coś poszło nie tak! Limit użytkowników na czacie został osiągnięty. Nie będziesz w stanie wejść, dopóki nikt z niego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decon_Team Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 U mnie też błąd serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fruzia Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 wyskakuje błąd ...może administrator coś wie na ten temat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 jeżeli będziecie wchodzić wpisując forum karawaning.pl ominiecie niedziałający serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 wyskakuje błąd ...może administrator coś wie na ten temat ???? Administrator wyjaśniał już w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fruzia Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Administrator wyjaśniał już w innym temacie. Dziękuję poczytałam sobie inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi