Robak Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Właśnie podziękowałem za współpracę Największemu Filantropowi III RP. Na razie w temacie telewizji cyfrowej, a już za kilka miesięcy podziękuję za telefonię komórkową po kilkunastu latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobiBona Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To dziwne bo jeżeli masz satelitkę to na kanale 1012 wszyscy abonenci mogą oglądać. Ale nie znaczy to że jestem zwolennikiem Filantropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Do wczoraj mogłem, gdyż miałem opłacone na rok, do listopada. Tylko filantrop okazało się inaczej na to patrzył. Chwilę po rozpoczęciu meczu zostałem poproszony o zapłatę. Edytowane 11 Września 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wnioskuję z Twojej wypowiedzi że chodzi Ci o Polszmat C. ? Jeżeli tak , to nie powinieneś mieć do nich pretensji tylko do TVP że nie wykupiła transmisji reprezentacji Polski .Polszmat jest telewizja prywatną i na takich wydarzeniach trzepią kasiorę - wcale im sie nie dziwię. Kupili prawa parę lat temu (kota w worku), teraz muszą na tym zarobić. Gdzie jest nasza TVP ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Mam do nich pretensję za to, że mnie odłączyli przed upływem terminu do którego mam ważną umowę. TVP bardziej opłaca się wywalać kasę na bzdurne, tępe formaty na licencji. Ten gość na S, czy tam Ż, którego w całości nie wymienię (nie chcę się denerwować) kupił prawa do mistrzostw wiele lat temu. Niech sobie trzepie kasiorkę, na mnie już nigdy nie zarobi. Edytowane 11 Września 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Gdzie jest nasza TVP ?? łażą po kolędzie, wysyłają kolejne wezwania i żebrzą o abonament sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To nie jest OT. To jest czysta prawda. Właśnie dostałem propozyszyn od pana S.Ż: 119,40 za cały rok. Warto się sprzedać i pogrzebać swoje ideały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bądź nieugięty i twardy jak chleb z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11thebest Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Wnioskuję z Twojej wypowiedzi że chodzi Ci o Polszmat C. ? Jeżeli tak , to nie powinieneś mieć do nich pretensji tylko do TVP że nie wykupiła transmisji reprezentacji Polski .Polszmat jest telewizja prywatną i na takich wydarzeniach trzepią kasiorę - wcale im sie nie dziwię. Kupili prawa parę lat temu (kota w worku), teraz muszą na tym zarobić. Gdzie jest nasza TVP ?? dziś w sporcie po wiadomościach była wypowiedz Szaranowicza że TVP wcele nie zotałą dopuszczona do wykupienia praw transmisji. chętnym polecam stronkę www.pl-sport.tv z braku laku i to dobre ....... Edytowane 11 Września 2014 przez 11thebest (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi