EVO Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Znalazłem pod kratkami wentylacyjnymi ( 2szt) folie! Czy to tam powinno być? w takim przypadku po co ta kratka? Wygladają na oryginalne, w kazdym razie ładnie zrobione i dobrze uszczelnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Możliwe że ktoś zatykał na zimę i zapomniał wyjąć. W dodatnich temperaturach zawsze musi być swobodna cyrkulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Możliwe że ktoś zatykał na zimę i zapomniał wyjąć. W dodatnich temperaturach zawsze musi być swobodna cyrkulacja. Dzięki! tak myślałem, ale chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ok folie usunięte, ale postanowiłem sprawdzić resztę wyjsc, wejsc, dolotów i wylotów Czy po zdjęciu dekla z wyjścia spalin lodówki powinna być taka guma? Ma taki pasujący haczyk więc wydaje sie oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_p Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Na pewno ujscie spalin musi miec swobpdny przeplyw. Ktos sie chyba odgradzal od swiata. Sprawdz jeszcze inne otwory, jesli przykladowo masz piec Trumy - to zobacz czy pod podloga jest otowr zasysania powietrza, on tez powinien byc swobodny. Edytowane 6 Września 2014 przez maciej_p (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi