dida83 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 witam posiadam przyczepę beyerdynamic model vitessa 380/2 dziś przywiozłem butle by zainstalować do mojej przyczepy..niestety okazało się że standardowa butla (taka jak przy piecach gazowych domowych)niewejdzie do komory w przyczepie...zacząłem się zastanawiać czy aby dobrą butlę chce tam podłączyć... jaka tam ma być butla by kuchenka działała i było bezpiecznie (lodówka jest odłączona od gazu)działa tylko kuchenka..i gdzie taką butlę kupie i czy będzie się ją dało nabijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kup w Praktikerze 5 kgramową. Wczesniej zmierz szerokość pojemnika na butle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dida83 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a można ją napełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Każdą można, zresztą w Praktikerze pełnej nie kupisz anie 5kg ani 11kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Podjedź do punkty wymiany butli gazowych, osobiście jeżeli zamierzasz korzystać tylko z butli do gotowania to weź sobie 3kg w zupełności wystarczy. I tak jak napisano wyżej każdą butlę nabijają/wymieniają w takich punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi