adamdiver Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, czy ktoś zna miejsce w okolicach Warszawy gdzie można zamontować używane ogrzewanie i dobrze się na tym znają ? Po prostu w czasie ogrzewania chciałbym spać spokojnie ;-) Już mam upatrzonego Trumatica. Chyba, że ktoś z Was forumowiczów się na tym zna i byłby chętny pomóc bo chyba nie jest to dużo pracy ;-) a zależy mi na tym, żeby ktoś spojżał fachowym okiem. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 poszukaj w necie bo z tego co mi świta, w okolicach Ożarowa jest jakiś serwis przyczep zobacz tu: http://www.camppol.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) czy ktoś zna miejsce w okolicach Warszawy gdzie można zamontować używane ogrzewanie i ... @adamdiver Michałowice < zerknij z Ożarowa, masz najbliżej ... Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 w Michałowicach już stoi bo robię coś innego jeszcze ;-) chciałem jakiś alternatywny lub pomoc doświadczonego forumowicza, ale dzięki za link do camppol to ich podpytam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 to w Michałowicach też jest serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan64 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na allegro ogłasza się człowiek który sprzedaje części do piecyków i zajmuje się piecykami oczywiście do przyczep. Jak szukałem iskrownika do 3002 to widziałem to ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 to w Michałowicach też jest serwis? tak jest serwis, zajmują się zarówno tymi drobnymi rzeczami jak i odbudową od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi