gazirek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych forumowiczów,pozwoliłem sobie tak zatytułować spotkanie ze względu na rozpoczęcie jesieni w dniu 23 września. Miejsce przez nas odwiedzone i sprawdzone,dlatego warto się tam ponownie spotkać, link strony willi: http://www.willauzrodel.pl/ ewentualnie link naszego pierwszego spotkania w Pilicy, http://forum.karawaning.pl/topic/16492-jurajska-maj%C3%B3wka-willa-u-%C5%BAr%C3%B3de%C5%82-pilica-3004-0405/ Wiedząc,że trzeba dograć termin tego spotkania moja sugestia jest taka aby brać pod uwagę dwa ostatnie weekendy września i cztery weekendy października. Jeśli chodzi o liczbę miejsc to moim zdaniem maksymalnie 20 zestawów wynika to z miejsca jakim tam dysponuje ośrodek. Nie rozmawiałem jeszcze z właścicielem obiektu ponieważ zrobię to jak ustalimy wspólnie jakiś termin. Jeśli o czymś zapomniałem to proszę o sugestie i podpowiedzi :-) pozdrawiam Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 witam Irku my ze Świtezianką jedziemy na pewno ale najważniejszy jest termin, wiadomo nie od dziś że Basia musi załatwiać urlopik i wziąć pod uwagę inne dziewczyny z którymi pracuje wstępnie najlepiej by pasował termin 3-5 października wtedy Basia ma już rozpisany urlop pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam,jak już Ci wcześniej pisałem ,jeżeli chodzi o II-gą połowę września pasuje mi tylko termin 26-28.09.2014-wtedy mamy wolne w pracy.Jeżeli chodzi o październik to nie mam pojęcia jak będę pracował.Osobiście wolałbym ,by impreza odbyła się we wrześniu,bo jest cieplej i mam już pewne wolne Zobaczymy jak reszta się wypowie Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez belmondo4 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Proszę o wpisanie mnie na listę chętnych. Tej imprezy nie ominę, bez względu na termin. No ale jeśli mogę coś zasugerować to wolałbym jakiś wrześniowy termin. Jasne, że pogody nie przewidzimy, jednak na zdrowy rozsądek. To we wrześniu powinno być cieplej, niż w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja bym się wstępnie też pisał, mi tam pasuje każdy weekend po 21 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazirek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ponieważ termin nam się dopiero rodzi,ale listę chętnych możemy założyć: 1 .gazirek 4+ 1 (5 lat) 2 .Kurus 3 .belmondo4 4 .marko 6 5 .bartosz_b proszę ewentualnie o uzupełnienie stanu osobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ponieważ termin nam się dopiero rodzi,ale listę chętnych możemy założyć: 1 .gazirek 4+ 1 (5 lat) 2 .Kurus 3 .belmondo4 4 .marko 6 5 .bartosz_b 2 + 1 (4 lata) proszę ewentualnie o uzupełnienie stanu osobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1 .gazirek 4+ 1 (5 lat) 2 .Kurus 2+Abi 3 .belmondo4 4 .marko 6 5 .bartosz_b 2 + 1 (4 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Hmm czy ostatni weekend września czy pierwszy weekend października to temperatury są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalc3 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Co do terminu, to w innym wątku Bawa napisała, że oni dopiero wrócą w drugiej połowie września i dla nich najlepszy termin, to 10-12.10. My zrobiliśmy przegląd kalendarza i znaleźliśmy problem we wrześniu - nie damy rady. Natomiast termin 10-12 nam by pasował. Gdyby spasowało większej liczbie, to my bardzo chętnie. I Bawę możemy wpisać też. 1 .gazirek 4+ 1 (5 lat) 2 .Kurus 2+Abi 3 .belmondo4 4 .marko 6 5 .bartosz_b 2 + 1 (4 lata) 6. Bawa 2 7. michalc3 2 (może ewentualnie +1, ale nie ma pewności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor_dg Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Co do terminu, to w innym wątku Bawa napisała, że oni dopiero wrócą w drugiej połowie września i dla nich najlepszy termin, to 10-12.10. My zrobiliśmy przegląd kalendarza i znaleźliśmy problem we wrześniu - nie damy rady. Natomiast termin 10-12 nam by pasował. Gdyby spasowało większej liczbie, to my bardzo chętnie. I Bawę możemy wpisać też. 6. Bawa 2 7. michalc3 2 (może ewentualnie +1, ale nie ma pewności) 8. Kaczor_dg 2+2 ( jak ostatnio za płotem ) ps. na tą chwilę praktycznie każdy termin dogodny . Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez kaczor_dg (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazirek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 8. Kaczor_dg 2+2 ( jak ostatnio za płotem ) pod warunkiem ,że w przyczepie :bevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) 8. Kaczor_dg 2+2 ( jak ostatnio za płotem ) pod warunkiem ,że w przyczepie :bevil: No nie wiem, nie wiem. Jak w razie niepogody większość wyemigruje za ten płot, to możesz zdobyć puchar " Uciążliwego Sąsiada " Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez marko6 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak będzie ustalony termin i nam będzie pasował to chętnie się pojawimy. Jak termin nam nie spasuje to innym razem się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazirek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no to termin.........bo rzeczywiście ciężko się zapisać nie wiedząc kiedy? no to tak proponuję czytają Wasze wypowiedzi , moja sugestia i tak proponuję 03-05 październik 2014 teraz oprócz listy mamy i termin. więc proszę przeglądać kalendarze i się zapisywać,muszę jeszcze z właścicielem potwierdzić termin co by się nie okazało,że wtedy ma zajęte i nie może nas przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi