TomaszOlkusz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Niedawno czyli 6 lat temu powstał nowy Rezerwat na jurze - Pazurek dziśaj z Emilkom szlak pretarliśmy jest duży parking z 4 wiatami na grill około 2 km od Rabsztyna warto zobaczyc pospacerowac w drodze na Ojców :-) Trasa (szlak czerwony) ok 6 km z bucika :-) http://www.vtour.pl/wirtualny-spacer/3002/pazurek/rezerwat-przyrody-pazurek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii83 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Oj ładnie tam Edytowane 9 Września 2014 przez adii83 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Na Jurze fajnie, tylko z Emilkom i innymi bykami nie bardzo da się tam chodzić. A tak na marginesie "w drodze na Ojców" to też mylna informacja - wszystko zależy od tego skąd się jedzie. Edytowane 10 Września 2014 przez ed (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A widzę ,że kolega polonista juz szuka zwady ,jak w kazdym jego poscie czy bycie dyslektykiem skazuje mnie na milczenie ?. W drodze na Ojców jadąc szlakiem Jury a nie z giełdy staroci w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A widzę ,że kolega polonista juz szuka zwady ,jak w kazdym jego poscie czy bycie dyslektykiem skazuje mnie na milczenie ?. W drodze na Ojców jadąc szlakiem Jury a nie z giełdy staroci w Gliwicach. Nie szukam zwady tylko chcę zwrócić uwagę na błędy. Pisząc w ten sposób wykazujesz brak szacunku dla adresatów. Wystarczy włączyć sobie kontrolę pisowni i po sprawie, a znam wielu tzw dyslektyków którym mówić w ten sposób o sobie jest bardzo wygodnie. Widzisz szanowny Tomaszu z Olkusza to Ty się czepiasz niepotrzebnie giełdy, bo dla mnie zarówno Jura jak i giełda staroci mają duże znaczenie,choćby z tego powodu, że moje korzenie to właśnie Jura, a giełda to fajny targ na którym można kupić sporo ciekawych rzeczy - przyjedź to zobaczysz. A tak nawiasem to, że mam odmienne zdanie na kilka tematów - co Ty nazywasz czepianiem się - nie powinno być powodem do takiej polemiki. Zwrócenie uwagi na błędy jedni przyjmują z pokorą i przepraszają, a drudzy (ci z papierami) się najeżają, ot i cała różnica. Nie rozumiem też dlaczego tylko poloniści mają zwracać uwagę na kardynalne błędy piszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A widzę ,że kolega polonista juz szuka zwady ,jak w kazdym jego poscie czy bycie dyslektykiem skazuje mnie na milczenie ?. W drodze na Ojców jadąc szlakiem Jury a nie z giełdy staroci w Gliwicach. Aleś poleciał jak Disco Polo na granicach małopolski Aleś poleciał jak Disco Polo na granicach małopolski wracając do tematu: Jura ma swoje uroki nie zależnie od której strony się wjedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi