cicik Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 witam szukałem ale to co znalazłem jest otwarte do końca sierpnia. znacie może jakiś otwarty we wrześniu w okolicy sopotu / gdańska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 znacie może jakiś otwarty we wrześniu w okolicy sopotu / gdańska ?? http://osrodekprzywydmach.pl/galeria-camper-park/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 http://camperpark.pg.gda.pl/ czynny z tego co wiem we wrześniu. Camping w centrum miasta - dobrze skomunikowany z centrum Gdańska, niedaleko do Sopotu - jeżeli chcesz pozwiedzać i zatrzymać się na 2-3 dni ok, jeżeli na dłużej - to nie to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 potrzebuje odwiedzić przyjaciela i nie chce mu się ładować do domu skoro mam swój na kółkach. wlasnie chodzi o taki 3-4 dni. dzięki i pozdr. cicik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W Sopocie masz jeszcze Metropolis w Kamiennym Potoku. Byłem w zeszłym tygodniu, szału nie ma zwłaszcza jeśli chodzi o toalety, ale można kilka nocy przenocować. Dobre położenie do mola 10 minut rowerem, przystanek SKM po drugiej stronie ulicy obok Lidla. Jakbyś się decydował to ustaw się na tyłach kempingu za toaletami bo na początku chałas od drogi i kolejki. www.domkisopot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi