misiekirys Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem z prądem w Hobby 560 Uff z 2007r. Jest tam panel sterujący(przy drzwiach wejściowych) ale nie wszystko działa. Nie całe oświetlenie można włączyć, podświetlenia ledowego wcale nie ma itd., itd... Był elektryk i stwierdził, że prawdopodobnie moduł jest uszkodzony. Jestem z Białegostoku(obecnie przyczepa stoi w Augustowie) i może ktoś wie, zna kogoś w pobliżu znającego się na tym, kto może mi to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zapraszam na zlot do Danowskich 13 września. Od Augustowa masz 15 km. Przyciągnij cepkę to rozbierzemy i podumamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi