zibenio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Czy wie ktoś gdzie można kupić bądź zamówić na dorobienie naklejki na przyczepę HOBBY ? Patrzyłem na allegro i cena kosmos od 80zł do 240zł za naklejke ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Poszukaj na forum jest temat o naklejkach do hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toa Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hmmm - mam kilka wątków w wyszukiwarce ale nic konkretnego - możesz wskazać coś poza wątkami z niedziałającymi linkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Hej, po weekendzie mogę zapytać kolegę jaki byłby koszt wykonania takiej naklejki. Podaj tylko wymiary i o która konkretnie chodzi. Gość jest solidny a i cena powinna być konkurencyjna choć to głównie od wielkości zależy. Jak coś to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 tu macie info o naklejkach: http://forum.karawaning.pl/topic/15605-naklejki-hobby-club-ii-edycja-lista-ch%C4%99tnych/page-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Na Allegro firma ab-artvision z Płocka oferuje naklejki na przyczepy w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) tu macie info o naklejkach: http://forum.karawaning.pl/topic/15605-naklejki-hobby-club-ii-edycja-lista-ch%C4%99tnych/page-4 To co podałeś to naklejki hobby club i taką już mam. Jak przeczytasz 1 post to zobaczysz, że chodziło o naklejki na przyczepę . Na Allegro firma ab-artvision z Płocka oferuje naklejki na przyczepy w dobrych cenach. Dzięki, napisałem do tego użytkownika - zobaczymy co odpowie. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez toa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Gdzie mogę kupić LOGO T.E.C.-a.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartiNBR Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Podpinam się, okrągła na przód i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mam zrobiony rysunek LOGO T.E.C-a w wielkości 1:1. Jak znajdę wykonawcę takiej "naklejki" to dam znać. Tymczasem szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dalej nic nie mogę znależć. Ta firma z Płocka robi masę rzeczy ale nie to. Ciągle szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Idź do pierwszej lepszej firmy poligraficzno reklamowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jak to ma być naklejka czy wycinane po obrysie czy w innym formacie niż oryginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boas43 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ogólnie jest problem z naklejkami do starszych przyczep. Ja szukam do burstner scala i sa nie do zdobycia. trzeba bedzie wdrapać się na przyczepę i odrysować w skali 1/1 i udac sie do firmy reklamowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larysa Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jak to ma być naklejka czy wycinane po obrysie czy w innym formacie niż oryginal To musi być tj w oryginalnym logo. Naklejasz i zdejmujesz papier a zostaje sam rysunek z pustymi polami /czyli lakier dachu przyczepy/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi