licek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich, od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu przyczepy. Namierzyłem w internecie taką oto budkę, z linku poniżej. Cena wydaję się dość atrakcyjna, stan również na ten rok jest do przyjęcia. Moja załoga składa się z 3 osób, w tym malutkie dziecko. Rozkład odpowiedni, jest dość lekka a i przyczepka znajduję się w mojej okolicy więc odpada koszt transportu. Ciekawy jestem opinii na temat tej budki bardziej doświadczonych użytkowników, gdyż jutro umówiłem się na wpłatę zailczki. http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-adria-optima-przedsionek-CID5-ID6MI25.html#314709decf Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez licek (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Miałem podobną , dużo większą, z podobnego rocznika. Była w gorszym stanie, bez przedsionka, nie zarejestrowana i nieco droższa. Porównawczo masz dosyć ładny egzemplarz i całkiem fajnej cenie i zarejestrowaną. Przy oględzinach zwróć uwagę na "punkty obowiązkowe" i określ sobie czy ew. naprawy dasz radę we własnym zakresie wykonać bo nie licz na to że bez nich się obejdzie. . W gruncie rzeczy, na początek w zupełności wystarczy a jak zacznie się robić ciasno to sobie zmienisz na taką jaka będzie najbardziej Wam optymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
licek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jestem juz własciwie po wstepnych oględzinach. Zrobiła na mnie raczej pozytywne wrażenie. Podłoga sztywna, łączenia dachu, scian, też ok, nie dopatrzyłem się wilgoci. Z zewnątrz widać już upływ czasu, jednak nie jest źle. Jedyne co, do czego mam drobne uwagi to drzwi, na dole jest brak uszczelki, zastąpioną jest jakąś inną, ale tez nie zauważyłem, żeby woda się dostawała do środka. Jutro jeszcze raz na spokojnie wszystko obejrzę i jesli nie będzie niespodzianki dobiję targu Doświadczenia w tej dziedzinie nie mam wielkiego, jednak raczej cena wydaję się adekwatna do stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Właśnie o świadomość napraw chodzi i ich ew. koszta. Uszczelka to drobiazg, naprawić drzwi też nie jest wielkim wyzwaniem. Cena do stanu jest wydaje się dobrym kompromisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Za te pieniądze niema co oglądać . Jeśli będzie kiepska to sprzedasz na części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
licek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Byłem wczoraj u właściciela, zaliczkę wpłaciłem, przyczepę odbieram we wtorek, także oficjalnie dołączan do grona karawaningowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pewnie nie jeden wypad z Wami zaliczymy Forumowe gratulacje! Zjezdzenia opon na wyprawach bez zbędnych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi