wydra Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Podziele sie z Wami moja opinia na temat tych kempingow. 1 Oaza Mira Cztery gwiazdki. Ja bym jedna odjela. Duze miejsca czyli + Trzy plaze + Bardzo czyste morze + Drogo - Niby sa opaski na rekach ale bramy boczne otwarte bez kontroli - Basen duzy ale caly gleboki na okolo 2,5 metra i brudna woda - Jedzenie w restauracji i barze bleeeee - Brak atrakcji dla dzieci - 2 Solaris Widzialan go trzy lata temu i pojechalismy zobaczc w tym roku. Bardz sie zmienil i to na duzy + 3 Kozarica Tez tylko zwiedzony.Ma cztery gwiazdki ale nie wiem za co. Dla mnie tragedia. Parcele male i brzydkie. Brzydkie toalety, brzydka plaza. 4 Laterna Pojechalismy tam w drodze powrotnej na dwa dni, bo byla tam moja siostra. Wielki. Fajnie zorganizowany. Duzo atrakcji dla dzieci, kilka plaz. Parcele rozne. Srednie i piekne. Z przyjemnoscia tam jeszcze pojade. Trzy gwiazdki ale ja bym dala smialo cztery. Nasze wielkie szczescie i piekna parcela w Oaza Mira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 heh, z opisem Kozaricy to się lekko zgodzić nie mogę a szczególnie z tematem toalet. Byliście odwiedzić te położone wyżej ? wyremontowane czy też wybudowane chyba 2 lata temu ? Te bliżej plaży też niczym złym się nie wyróżniały . P.S Piękna przyczepa prawie tak piękna jak moja jakie macie DMC ? jakbyście stanęli gdzieś bliżej mnie na campingu to spokojnie można się pomylić nawet bagażnik na dyszlu identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Piękna przyczepa prawie tak piękna jak moja jakie macie DMC ? jakbyście stanęli gdzieś bliżej mnie na campingu to spokojnie można się pomylić nawet bagażnik na dyszlu identyczny Oj taaaak piekne mamy przyczepy. DMC 1800 Nasza jest 250 cm szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opis kempingu nr 2 nic nie mówiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opis kempingu nr 2 nic nie mówiący. No faktycznie... 2 Solaris Wielki, duzo atrakcji. Ostatnim razem jak tam bylam na strefie bez rezerwacji kempingi staly jak chcialy a teraz ladnie zrobione parzele. ladne lazenki, kilka plaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Odnośnie Solarisa - zmienia się on cały czas na plus, lecz chyba dzięki dostawieniu aquaparku (mega drogiego) camping już chyba 14 czerwca był przepełniony. W recepcji trwały awantury odnośnie niedopilnowanych rezerwacji i ustaleń. Nas próbowano upchać praktycznie na trawniku pod hotelem, tuż obok parkujących co chwilę autokarów. Skorzystaliśmy jedynie z restauracji i najdroższej pizzy w te wakacje - chyba 73 kuny i pojechaliśmy na południe. dla mnie od zeszłego roku niestety zmienił się zdecydowanie na minus, ale tylko ze względu na obłożenie. Wydra - piękny kawałek przyczepy macie (chyba największa jaką widziałem na 1 osi), moja przy niej maleńka bo tylko 1500kg i 230cm szerokości. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez maarec (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wydra - piękny kawałek przyczepy macie (chyba największa jaką widziałem na 1 osi), moja przy niej maleńka bo tylko 1500kg i 230cm szerokości. czyli mlodszy brat albo mniejszy brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisio Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Podziele sie z Wami moja opinia na temat tych kempingow. 3 Kozarica Tez tylko zwiedzony.Ma cztery gwiazdki ale nie wiem za co. Dla mnie tragedia. Parcele male i brzydkie. Brzydkie toalety, brzydka plaza. My w Kozaricy spędziliśmy dwa tyg.i możemy go szczerze polecić każdemu!! Toalety w górnej częsci rewelacyjne (lepsze niż w hotelu 6 gwiazdkowym ), parcele duże zacienione ( w górnej części),były animatorki dla dzieci które organizwały im czas (na placu zabaw oraz różne zabawy w świetlicy),sklep na terenie kempingu, świetlica z telewizją, stół do tenisa....plaża jak to plaża..skały i skały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi