andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Jestem z okolic Tychów chce zakupić przyczepe lecz nie jestem w stanie sprawdzić sprzetu wodnego gazowego ani elektrycznego w tej przyczepie budka w stanie idealny sucha czysta pachnąca właściciel komisu nie jest w stanie mi pomóc bo sie na tym nie zna sa w niej jakieś kable ale ja wolałbym nic nie podłączac żeby nic nie zrypać może ktoś miał by chęc mi to sprawdzic wygląda tak http://otomoto.pl/burstner-s-cala-T4504603.html Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez andross (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kiedy chcesz tam jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kiedy chcesz tam jechać ? byłem dzisiaj no ale nic nie wywnioskowałem udało odpalić sie mi tylko kuchenkę gazową reszta d... za przeproszenie może to być jutro do południa środa po południu lub do południa syćko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do jutra biwakuję w Imieliniu. Od środy wracam do pracy. Byłem dzisiaj w Bieruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do jutra biwakuję w Imieliniu. Od środy wracam do pracy. Byłem dzisiaj w Bieruniu a wtorek do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 a jak ona się tam znalazła ( w tym komisie). Mamy uwierzyć w to, że właściciel komisu pojechał do NL, kupił przyczepkę nie znając się całkowicie i teraz chce ją sprzedać? Coś mi się nie wydaje aby tak było. A może ktoś mu ją wstawił i jest opcja aby właściciel się pofatygował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 a jak ona się tam znalazła ( w tym komisie). Mamy uwierzyć w to, że właściciel komisu pojechał do NL, kupił przyczepkę nie znając się całkowicie i teraz chce ją sprzedać? Coś mi się nie wydaje aby tak było. A może ktoś mu ją wstawił i jest opcja aby właściciel się pofatygował. nie właściciel przyczepy dostał ją od brata który pracuje w Holandii ,i wstawił w komis też nie wie nic o przyczepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ściemniają coś za tania. Mogę z Tobą podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Za dużo tych nic niewiedzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W Bieruniu wszyscy znają się na przyczepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 w tym komisie stoi jedna jedyna przyczepa i nic po za tym ,reszta same osobówki W Bieruniu wszyscy znają się na przyczepach. W Bieruniu wszyscy znają się na przyczepach. tylko ci co sie znają to nawet za kase nie pojadą bo u nich nie stoi Ściemniają coś za tania. Mogę z Tobą podjechać. kiedy i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do jutra biwakuję w okolicy jeżeli dasz rade zgarnąć mnie z biwaku nad zalewem w Imieliniu możemy jechac. Wysłałem telefon na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do jutra biwakuję w okolicy jeżeli dasz rade zgarnąć mnie z biwaku nad zalewem w Imieliniu możemy jechac. Wysłałem telefon na pw. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 przyczepę sprawdził kolega dzięki za chęci pomocy niestety instalacja 12v spalona łącznię z gniazdami żarówek lodówka rozszczelniona piecyk też nie działa nie dochodzi gaz nie polecam wszystko sprawdzone fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andross Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do jutra biwakuję w okolicy jeżeli dasz rade zgarnąć mnie z biwaku nad zalewem w Imieliniu możemy jechac. Wysłałem telefon na pw. a nie miał bys checi na to zajżeć podczas powrotu d domu http://olx.pl/oferta/knaus-przyczepa-kempingowa-3-osobowa-jak-nowa-CID5-ID6HuB1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi