witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie wiem czy o tym wcześniej pisałem. Obowiązkowe wyposażenie dla tych co noe chcą rano wstawać po świeże bułki testujemy już z piąty sezon. Maksymalna ocena - polecam. Szukałem rozwiązania nie wymagającego elektryczności. Sprowadzają na zamowienie w sklepach karawaningowych, jest w katalogu mover (czy jakoś tak). Koszt kilka E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 no widzisz, jakbyś to napisał tydzień temu to bym nie wywalił nówki sztuki do kosza - przy porządkach w garażu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 no widzisz, jakbyś to napisał tydzień temu to bym nie wywalił nówki sztuki do kosza - przy porządkach w garażu :/ Zwariowałeś ! Najcześciej wykorzystywany sprzęt ciepłe bułeczki rano to podstawa. Albo tosty z pieczywa tostowego - długa przydatność do spożycia co jest zaletą w lesie lub za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 super sprawa trzba by poszperać w necie przed następnym sezonem :yes: :yes: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 super sprawa trzba by poszperać w necie przed następnym sezonem :yes: :yes: :yes: Zamów sobie na koników w Katowicach. Przyczepytam oni mi sprowadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi