joggi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bardzo proszę o radę jak odblokować nakrętkę plastikową w stabilizatorze alko.Przyjechałem na urlop i już nie mogłem tego odkręcić,przyczepę wyczepiłem.Czytałem że trzeba coś opukać pytanie co bo jakoś stukam w tą zakrętkę kijem i nic a raczej nie chcę tego uszkodzić.Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jest już taki temat, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joggi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jest już taki temat, poszukaj. Szukałem,ale znalazłem niedokończone,walenie młotkiem z kawałkiem drewna pomogło z wielkim trudem ale udało się odkrecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi