lukasz22416 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Czesc mam pytanie chce podjechac dzisiaj do namestova i czy musze wykupywać jakieś winety czy zielone karty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr59 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Według mnie nie musisz.Zapytaj dla spokoju sumienia w kantorze na granicy,Ja nigdy nie kupuje ale tylko Namestowo i nigdzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Czesc mam pytanie chce podjechac dzisiaj do namestova i czy musze wykupywać jakieś winety czy zielone karty? Nic nie musisz !!! No może tylko musisz wziąć ze sobą dobry humor i trochę Euro na pysznego, słowackiego browarka No i żeby Ci nie przyszło do głowy jechać w którąś stronę przez Glinkę, bo po słowackiej stronie droga rozkopana na maksa Miłego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz22416 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzi ją jadę tylko na jeden dzień bo niestety zmieniły się plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ją jadę tylko na jeden dzień Aaa, to róbta co chceta żadne naklejkii nie są do tego potrzebne. Chyba, że wędkarskie bo na tych się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie wiem czy jedziesz dziś czy jutro, w niedziele jakieś atrakcje na zamku, pokazy rycerskie i atrakcje dla dziecitp, ponoć wstęp wolny. Opłat drogowych nie ma. Kajetan, przez Zawoje nie jechać? Planowałem jutro powrót bo bliżej z leśnej kolejki po słowackiej stronie. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez piotrekbb (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Przez Zawoję - proszę bardzo, ale czy tam nie jakiegoś remontu - nie wiem. Ojciec był w SK tydzień, czy 1,5 temu i narzekał na remonty po słowackiej stronie Glinki. Przez Korbielów było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi