piotrekbb Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 http://www.beskidzka24.pl/artykul,cieszyn_wypadek_na_s1_aktualizacja,23802.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fux Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Znaczy obłęd w oczach i brak oceny sytuacji w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Na pszczyńskich znakach??!! To może byś brat Seby1. Mieli jechać na Węgry..... Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Kajetan (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na zdjęciu są pełne numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na zdjęciu są pełne numery. No, to jak ktoś ma kumpla w Policji, to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Myślałem ze znasz numery kamera kolegi. Przecież ustalać nie będziemy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Myślałem ze znasz numery kamera kolegi. Przecież ustalać nie będziemy :-P Jakbym znał, to bym się nie wygłupiał Rozmawiałem akurat przypadkiem z nim wczoraj po południu i wspominał coś o Węgrzech.... zrozumiałem, że mają jechać. I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wygląda jak ten kamper z wątku o reanimacji rozbitka w serwisie w Pszczynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Właśnie gdzieś go widziałem, ten szwedzki łoś z przodu, stad temat tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobiBona Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ale bez nalepki forumowej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ok, może niektórych uspokoję. camper nie zarejestrowany na brata Seby, więc nie musicie się o niego martwić, niech wypoczywa spokojnie na Węgrzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karun Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 całe szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi