Krzysiek5 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czy ktoś z was przerabiał temat wzmacniania podłogi w Adrii ?? Zaczęła mi się uginać i niestety po dzisiejszym dniu w warsztacie widzę ze ugina się też Dolna część choć nic nie wygląda na pęknięte. Wiec to chyba wygląda na rozklejenie żeber w środku ?? Czy jest coś co można z tym zrobić ?? oczywiście rusza się w ciągach komunikacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ponoć mozna na wiercic male otworki i wytrzymać specyjalny preperat niestety nie wiem gdzie dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 W moim Beyrlandzie też zaczęła się uginać podłoga (po tym jak weszło 17 ! osó Po wycięciu od spodu sklejki 1,5x 80 cm okazało się ,że rozwarstwił się styropian. Wewnątrz nie było żadnych wręg ani poprzeczek - sklejka, styropian, sklejka i to cała podłoga. Po obwodzie wyciętego otworu wkleiłem dopasowane listwy tak aby wystawały poz jego obrys. Wszystko wypełniłem styropianem i przykleiłem sklejkę. Teraz jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi