wkizet Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Szanowni Koledzy. Znalazłem w necie stronkę http://www.niedzicazamek.pl/kemping.html Znam Polanę Sosny w Niedzicy, jednak na temat tego pola nie wiem nic. Może ktoś uraczy jakąś informacją? Stan sanitariatów, terenu, inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Byłem tam kiedyś i powiem że jest to bardzo fajne pole, na pewno warto tam pojechać nie będziesz zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu1971 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Byłem tam w 2012 roku ogólnie nie było źle ,teren dosyć nie równy (zbocze dużego pagórka) ,brak przyłączy elektrycznych o ile pamiętam 3 lub 4 kibelki i 1 prysznic na monety w piwnicy budynku ,(ale upłynęło 2 lata więc mogło się zmienić) to raczej pole namiotowe , w samej Niedzicy Zamek po godz 20.00 jak to mówią "psy dupami szczekają , otwarty był tylko jeden lokal Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez stasiu1971 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkizet Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na stronie piszą o możliwości podpięcia się do energii elektrycznej. Na prądzie mi jednak zależy. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownikwycieczki Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jest podpięcie do prądu. Byliśmy w lipcu na tym polu. Jedna skrzynka jest na pewno na dole na słupie, przy żywopłocie, obok placu zabaw. Czasami wywalało korki -coś niedopracowane chyba było... Ogólnie ok, cena bardzo przystępna. Ok 40 zł za 3 osoby ze wszyskim. Prysznice płatne chyba 2 zł za 2 min (trochę krótko). Ogólnie ok, właściciele mili. Niedzica rzeczywiście wieczorem zamiera. Ale w maju został otwarty świetny park linowy i park miniatur zamkowych z okolicy (niżej zapory, obok parkingu) -polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkizet Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wymarła wieczorami Niedzica mi nie przeszkadza. Nawczasowałem się nad Bałtykiem, więc będzie okazja do wyciszenia. Ponadto zawsze można podjechać do Szczawnicy, albo rowerkami na słowacką stronę. Może udałoby się wędki zarzucić? Podejrzewam, że jest taka możliwość. Woda blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu1971 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Na stronie piszą o możliwości podpięcia się do energii elektrycznej. Na prądzie mi jednak zależy. Dzięki za informacje. Jak byłem tam 2 lata temu do pod prąd podpinał się jeden namiot w budynku gdzie w piwnicach są sanitariaty , wiem że jak wyjeźdzałem była ekipa która kładła jakiś nowy kabel elektryczny , ale gdzie z nim dojechali to nie wiem. Do budynku poniżej się podłączano Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez stasiu1971 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petek Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Byłem dzisiaj na tym polu. Pierwsze co się rzuca w oczy to ogromny spadek terenu. Miałem wrażenie, że ciężko byłoby wypoziomować przyczepę. Niedogodności rekompensuje piękny widok na dwa zamki i wodę. Szczegółów finansowo-sanitarnych nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi