tomekk Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam ! Kochani poszukuje pola namiotowego, agroturystyki, kempingu nad jeziorkiem w promieniu max 20-30 km od Gostynia w Wielkopolsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tomek, ok 20 km od Gostynia masz agroturystykę nad jeziorem, gdzie postawisz swoją budkę ---> http://www.zielonachatacichowo.republika.pl/cennik.html Nie bylem tam (znalezione w necie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam ! O, widzisz, szukałem, ale tego nie znalazłem, dzieki. Potrzebuje mieć blisko w odwiedziny do mojej Szwagierki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrino Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Miejscowość Nowy Dębiec, Kościański Klub Żeglarski. Na terenie jest kilka przyczep, można rozbić namiot i ustawić przyczepę. Woda i prąd jest, sanitariaty również. Małe kąpielisko, dwa pomosty, wszystko do obejrzenia na stronie klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam ! Terrino, wielkie dzięki ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi