sankrystian Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Mój grill walizkowy jest zdekompletowany. Brakuje podłączenia gazowego. Na zdjęciu widoczny jest sposób podłączenia węża z grillem/kuchenką. Nie mam takiego elemntu i zastanawiam się gdzie go można kupić lub czy można bezpośrednio podłączyć wąż gazowy bez tego pośredniego elementu. Jaką on rolę spełnia? 123.bmp Edytowane 30 Lipca 2014 przez sankrystian (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Podjedź do tokarza, pokaż mu to zdjęcie, bez problemu Ci to dorobi. Ten element musi być dla sprawnego działania (odpowiedniego spalania gazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlp Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Czy chodzi o złączkę gazu 1/4? wrzuć takie hasło w wyszukiwarkę na all... Albo zobacz na stronę www.gok.pl i ściągnij ich katalog np:http://www.gok.pl/files/editor/Katalogi%20DE/BPL%20Freizeit%202014.pdf Może coś dobierzesz, bo ze zdjęcia trudno wywnioskować czego naprawdę potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sankrystian Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 chodzi mi o ten element z otworami (chyba odlew), który jest wciśnięty do rury kuchenki. Dziękuję za adres katalogu, poszukam i może coś dobiorę. Szkoda, że nikt się nie odezwał kto ma taką kuchenkę/grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja mam taką kuchenkę i się odezwałem. Co jeszcze potrzebujesz wiedzieć? Jaką to spełnia rolę? - jest to forma mieszalnika, do gazu dochodzi powietrze i przy wylocie z dysz masz czystsze oraz efektywniejsze spalanie. tak przy okazji: tu masz taki element i dobra cena (zakup nawet tylko dla tej końcówki raczej opłacalny) http://olx.pl/oferta/grill-gazowy-CID628-ID6CXpb.html#b5b6d3fa21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sankrystian Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Cichy! bardzo dziekuję, wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi