BOGDANKRAKOW Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Witam mam pytanko czy ktos to ma? prosze was o opinie ......http://allegro.pl/show_item.php?item=4458866884 chce go zakupic do budki a poza sezonem wrzucic synowi do pokoju i ew jaka antene do budy zakupic sensowna do tego sprzetu Edytowane 30 Lipca 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Zwróć uwagę, że w opisie jest informacja o telewizorze Thomson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) trafne spostrzezenie nawet nie zauwazylem..... tak czy tak thomson czy blaupunkt te same pewnie chinskie raczki skladaja ...kwestia parametrow i ew wrazen z uzytkowania choc patrzac na inne jego aukcje to ma byc thomson juz sam nie wiem napisze do sprzedawcy niech mnie oswieci co sprzedaje bo faktycznie w tym ukladzie ciezko o porade Edytowane 30 Lipca 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Parę tygodni przed wakacjami intensywnie szukałem TV dla siebie. Znałem All na pamięć, aukcje tego usera też. Niestety weryfikacja bardzo intensywna i szczegółowa zglebiła mnie na beton i okazało się, że mogłem kupić tylko... Mantę. Już miałem brać LG - klarowny opis i co? Zasilanie 19V - się nagle z niewiadomych powodów sprzedawca dowiedział...!!! Fakty a nie zlepek bzdur pod pretekstem "pomyłki" w opisie przeważyły na tą decyzję. Wszystkie cyferki i dane są albo przekłamane albo ostrożność nakazuje nie ufać bazgrołom nawet prawdziwym. Są nie do zmierzenia/sprawdzenia. Na tym łapie się allejeleni. No cóż, na pewno nie żałuję 430zł za 19" led Manty - ma to czego oczekiwałem i to działa a jak zdechnie to żal trwać będzie krócej. Hm... nieprawdopodobne, ale też chciałem zaufać bardziej renomowanym producentom, ale sprzedawcy skutecznie ich produkty osyfiają - nie mylić z zachwalaniem Edytowane 30 Lipca 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) ja potrzebuje na sezon do budki po sezonie synowi do pokoju wrzucic wiec jesli nie to to co ????? moj przyjaciel kupil rok temu tv marki mistral-do dzis chodzi i na 230 i na 12v mam solar wiec 12v jest niezbedne i wrecz konieczne moze ktos ma jakis inny ktory moze polecic?? Edytowane 30 Lipca 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi