Port Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam Forumowiczów. W dniach 5 - 17 sierpnia wybieramy się na kemping raczej do Skorzęcina ( w rezerwie jest Przybrodzin). Czy ktoś ma podobne plany , żeby wspólnie się spotkać na słoneczku (o ile pogoda dopisze w tych dniach i w tamtych rejonach), przy piwku (piwkach) i wspólnie pogaworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 znam dobrze te miejsca i zastanawiam się co taki dziadek będzie robił w Skorzęcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 raczej do Skorzęcina ( w rezerwie jest Przybrodzin). Poszukaj na forum informacji o tych kempingach. Po lekturze raczej zmienisz kolejność. Chyba, że lubisz tłumy młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Można na weekend być w Przybrodzinie, a w tygodniu przycumować w Skorzęcinie. Tym bardziej, że planujemy kilka wypadów całodziennych na zwiedzanie, to będzie można to jakoś chyba ogarnąć. Nie byłem ani na jednym, ani na drugim, więc jak pojadę tu i tu to będzie można któryś wybrać. Dobrze kumam, czy jestem w błędzie ? znam dobrze te miejsca i zastanawiam się co taki dziadek będzie robił w Skorzęcinie Zgadnij !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Osobiście odradzam Skorzęcin. Wiem za to z pewnego źródła, że w Przybrodzinie 14-17 będzie kilka forumowych załóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Do Skorzęcina to licz się że możesz stać w kolejce do wjazdu i tak co dzień po zwiedzaniu toi mało fajne W Przybrodzinie to musisz polować by nie trafić na "karawaningowców i ich repertuar" Jak tam jesteśmy to jest głośna muza, rzeki wódy, body shoty, gołe tańce na stołach, rozruby i takie tam atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Osobiście odradzam Skorzęcin. Wiem za to z pewnego źródła, że w Przybrodzinie 14-17 będzie kilka forumowych załóg. Dzięki za info, może się ktoś odezwie. P.S. Widzę,że ten Skorzęcin to bardzo gorący temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nikt się nie odezwie. Ci co mają tam być, już o tym wiedzą. Tak więc, do zobaczenia w Przybrodzinie. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Skorzęcin jest super ale tam jeździmy bez rodziny i żony ... po co wozić drewno do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrino Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Ja się piszę na te "body shoty" Edytowane 30 Lipca 2014 przez terrino (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Po recenzjach Kolegów to w planach mam zamiar najpierw z załogą zawitać do Przybrodzina, ewentualnie w tygodniu solówką jadąc w okolice na zwiady podjechać do Skorzęcina i oblukać tą "gorącą" miejscówkę. Dzięki Wszystkim za rzetelne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 , troszkę jak pisał kolega. Ja ze swoich źródeł wiem, że od piątku będzie kilka załóg "u Sikory" tak do 17.08. W sumie to wszystko w okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty651 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam. w Przybrodzinie byłem z rodziną w zeszłym roku dwa razy w wakacje .Teraz wybieramy się na sierpniowy wekend tj.15-17 .Oby była pogoda. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Witam. w Przybrodzinie byłem z rodziną w zeszłym roku dwa razy w wakacje .Teraz wybieramy się na sierpniowy wekend tj.15-17 .Oby była pogoda. POZDRAWIAM Pogoda ma być ładna oprócz piątku, ale jeszcze tydzień to się na pewno wyklaruje (nadzieja to ponoć matka głupich ). Do zobaczenia w Przybrodzinie. Edytowane 30 Lipca 2014 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 uuuu to będzie się działo......po cichutku, po cichutku...skrzynka Fortunki ... szkoda że tak daleko mam, a może i dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi