dyziak13 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam, Mam taki problem - na okręgu przy wylewce umywalki jest pęknięcie i kapie tam woda. Czy ktoś próbował coś takiego naprawić, jakieś pomysły - zakleić jeżeli tak to czym, próbować na gorąco. Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Klej Plastic Wending ( czy jakoś tak) z versachemu załatwi sprawę. Dwuskładnikowy, twardnieje tak, że można go szlifować. U mnie się sprawdził. Do kupienia w sklepach motoryzacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie mam dwóch części plastikowych do sklejenia i muszę to zrobić na zasadzie naklejenia łatki. Myślisz, że jak przykleję tym klejem płótno szklane to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wrzuć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Prosze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A możesz to podkleić łatką od spodu, a później na to od góry ten klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 właśnie taki mam plan tylko zastanawiam się jakiego kleju użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTOJUR Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Większa podkładka i klej firmy Novol Gravit 630 / łaczy wszystko nawet płytki ceramiczne z drewnem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Umywalka naprawiona - od spodu włókno szklane i klej Plastic Welding, od góry klej i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dobry ten klej, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziak13 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dobry ten klej, co nie? Jak na razie, jeżeli chodzi o klejenie plastików to bije wszystkie których używałem. Dzięki za pomoc. Edytowane 30 Lipca 2014 przez dyziak13 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi