adamdiver Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Co polecicie z campingów w Dalmacji = prawdziwa Chorwacja ;-) przyjaznych dzieciom ? Oprócz wody morskiej jeszcze jakieś baseny, czysto, możliwość znalezienia cienia na polu campingowym i w ogóle wiadomo o co chodzi. Czy Pakostane i Slanica są ok ? Prawdopodobnie będę jechał z Węgier z okolic Lipot, bo tam się zatrzymam na chwilę. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam też planujemy wyprawę w sierpniu ale zaczynamy od J.Plitwickich i pędzimy na wybrzeże. Na pokładzie dwójka dzieciaków dlatego też proszę o podpowiedź gdzie bez problemowo można się zatrzymać. P.S w jakim terminie startujecie??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 31.07 po pracy lub 1.08 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czy Pakostane i Slanica są ok ? Slanica jak najbardziej, na końcu kempingu PIASZCZYSTA zatoczka Przez kemping biegnia asfaltowa alejka - rolki, rower Do miasta asfaltowa alejka, wyłączona z ruchu - rolki, rower Im dalej na południe CRO, tym trudniej o kemping z basenem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Pakostane - Kozarica jest ok. Zrobili tam mini basen dla dzieci z wodą morską - z dawnej piaskownicy. Jest plac zabaw i dużo miejsca - powinniście się w sezonie zmieścić. odnośnie Slanicy - tez super, zatoczka z piaskiem super.. Przed wyruszeniem przejechałbym sobie na street view ostatni odcinek, a z przyczepą 250cm szeroką wcale bym tam nie jechał. Na koniec zadzwoniłbym do recepcji zapytać o wolne miejsca bo w czerwcu jak byliśmy autem na wizji lokalnej to nie było ani jednej parceli. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 My startujemy w srode okolo godziny 15 do Drage na 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 na 2-3 tygodnie ło matulu, pomarzyć ja to mam 2 tyg. na całość, z dojazdem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ło matulu, pomarzyć ja to mam 2 tyg. na całość, z dojazdem.... do Włoch dojedziesz piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ło matulu, pomarzyć ja to mam 2 tyg. na całość, z dojazdem.... Obawiam sie, ze dwie nocki zlapia nas w jedna strone. wychodzi 1200 km ale niemcy wpadli na genialny pomysl remontowania autostrad i nie poddaja sie nawet w wakacje ( u nas zaczynaja sie dopiero w srode) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Obawiam sie, ze dwie nocki zlapia nas w jedna strone. Po to własnie mamy domki za sobą, żeby sie takimi rzeczami nie przejmować i spać ile dusze zapragnie i gdzie zapragnie, we własnej pościeli Obawiam sie, ze dwie nocki zlapia nas w jedna strone. wychodzi 1200 km W zeszłym roku, mniej więcej podobna odległość zrobiliśmy w 1,5 dnia przez HU i BiH . Na parking przed kempem dotarliśmy ok 24.00 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 My startujemy w srode okolo godziny 15 do Drage na 2-3 tygodnie @wydra Prognoza ... > Drage Pozdrawiamy, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi