gwiazda33 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam jestem nowy na forum i zostałem posiadaczem pierwszej przyczepki angolki, w miarę fajna ale po odwiedzinach kolegi z dużym starzem trochę mi pokazał uszkodzeń, więc jak w temacie szukam naprawiacza przyczepek z okolic Piotrkowa Tryb. Do poprawy jest przednia ściana (są w niej trzy okna) sciana bardzo miekka, poszycie troszke popekane ale zywica moze zalatwi sprawe. To jest najgorsza robota jest jeszcze troche innej kosmetyki ale to juz na telefon. 518055138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tutaj raczej nie masz daleko http://forum.karawaning.pl/topic/5766-naprawiam-i-modyfikuj%C4%99-przyczepy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Rany Boskie "naprawiacza" no rece opadaja a jest dzial odpowiedni dotyczacy serwisantów przyczep ...najblizej to chyba masz Andrewa1 w czestochowie ale musisz sie wysilic i poszperac na forum zeby znalezc numer do tego naprawiacza widze ze Tom 3653 podał na talerzu rozwiazanie problemu heheheheh Edytowane 27 Lipca 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwiazda33 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Bogdan wiem co piszę i ja nsprawdę szukam naprawiacza dlatego że serwisanci i mechanicy dzielą się na wymieniaczy i naprawiaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 To jedź do Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwiazda33 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dzieki panowie za pomoc bede zaraz do niego dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi