gabi1011 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Mam pytanie czym skleić dach przedsionka mała dziurka ale jest wiec musze skleić dach jest gumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Może coś takiego złapie? http://allegro.pl/laty-latki-nylonowe-napraw-namiot-kurtke-itp-i4427972526.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaK Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Czolem Gabi, nie wiem niestety czym. Uszkodzenia dachu przedsionka naprawiono, (zawulkanizowano?) mi w warsztacie zajmujacym sie produkcja plandek samochodowych, dachow do kabrioletow, naprawianiem pokryc siedzen i podobnych rzeczy. Od razu tez naprawil pekniecie, ktore wczesniejszy wlasciciel probowal "czyms" zakleic. Z Essen pozdrawia MaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegatt Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 . Chętnie pomogę z tłumaczeniem (jeśli potrzebne) jak i z zakupem tej taśmy (sam mam zapas - ot tak może się przyda) pozdrowienia R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi1011 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 . Chętnie pomogę z tłumaczeniem (jeśli potrzebne) jak i z zakupem tej taśmy (sam mam zapas - ot tak może się przyda) pozdrowienia R. Witam taśma faktycznie ciekawa jestem nią zainteresowana moze pan podać cene ? tej taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jak nie uda ci się z taśmą, to na pewno pomogą ci w firmach naprawiających plandeki samochodowe a jest ich sporo. Po prostu przygrzeją pasek tkaniny plandekowej. Dachy w przedsionkach (te "gumowe") są z reguły również z tkaniny powlekanej PVC, tylko cieńszej niż plandeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Znalazłam chyba coś podobnego do tej folii http://allegro.pl/szybka-folia-naprawcza-tear-aid-bardzo-wytrzymala-i4455859559.html Lub podobną http://allegro.pl/folia-naprawcza-do-markizy-namiotu-i4402118945.html Nie próbowałam ich działania ale chyba działają na podobnej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi1011 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Bardzo dziekuje za podpowiedzi bardzo mi sie przydały ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi