Jask0 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Hej , mam takie pytanko orientuje sie moze ktoś, gdzie dostane płyty na wymiany fontów do szafek w przyczepie ? , z tego co sie zorientowałem to MDF niezbyt sie sprawdza , czy to prawda ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek SO Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Hej , mam takie pytanko orientuje sie moze ktoś, gdzie dostane płyty na wymiany fontów do szafek w przyczepie ? , z tego co sie zorientowałem to MDF niezbyt sie sprawdza , czy to prawda ?? Pozdrawiam wszelkie hurtownie z akcesoriami meblowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin357 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie w budce fronty są zrobione z 2 płyt chyba tj. sklejka a w środku jest tylko ramka... jeśli zrobisz je z pełnej deski to będą bardzo ciężkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fux Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Zapytaj w camperspolu w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Widziałem takie płyty chyba w 3 kolorach w krakowskim Elcampie. Cena 200 pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Jeżeli zależy CI na zmniejszeniu wagi przyczepy to zrób tak jak pisał Marcin357. Fronty z płyty będą ciężkie i w czasie jazdy szybko będą się luzować wkręty. A rama pokryta sklejką i oklejone to wszystko ładną okleiną załatwi sprawę. Tym bardziej,że to Beyerland. pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2014 przez ed (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jask0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 dokładnie ja mam tez dwie sklejki i ramiak , tyle ze to gdzieś dostac to chyba cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi