4forlodz Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 WITAM SERDECZNIE WYBIERAMY SIE OD 15 SIERPNIA NA 2 TYGODNIOWĄ WYPRAWĘ OBJAZDOWĄ DO CHORWACJI. DO TEJ PORY ZWIEDZALIŚMY JĄ BEZ WŁASNEGO DOMKU. W TYM ROKU ZMIANA . PLANUJEMY ROZPOCZĄĆ OD PLITWICKICH PRZEZ TROGIR DO DUBROWNIKA. CAŁA RESZTA ZALEŻY OD CHECI I POMYSŁÓW. WIEM, ŻE TAKICH POSTÓW BYŁO JUZ PEWNIE MNÓSTWO, ALE MOŻE KTOŚ PODEŚLE SWOJE WŁASNE POMYSŁY- DOŚWIADCZENIA DOTYCZACE PLANU, POSTOJU ITP. A MOŻE KTOŚ W TYM SAMYM TERMINIE WYBIERA SIĘ TAK JAK MY...????? MOŻEMY POŁĄCZYC SIŁY. ZAWSZE BĘDZIE RAŹNIEJ. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDemGAS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 WITAM SERDECZNIE WYBIERAMY SIE OD 15 SIERPNIA NA 2 TYGODNIOWĄ WYPRAWĘ OBJAZDOWĄ DO CHORWACJI. DO TEJ PORY ZWIEDZALIŚMY JĄ BEZ WŁASNEGO DOMKU. W TYM ROKU ZMIANA . PLANUJEMY ROZPOCZĄĆ OD PLITWICKICH PRZEZ TROGIR DO DUBROWNIKA. CAŁA RESZTA ZALEŻY OD CHECI I POMYSŁÓW. WIEM, ŻE TAKICH POSTÓW BYŁO JUZ PEWNIE MNÓSTWO, ALE MOŻE KTOŚ PODEŚLE SWOJE WŁASNE POMYSŁY- DOŚWIADCZENIA DOTYCZACE PLANU, POSTOJU ITP. A MOŻE KTOŚ W TYM SAMYM TERMINIE WYBIERA SIĘ TAK JAK MY...????? MOŻEMY POŁĄCZYC SIŁY. ZAWSZE BĘDZIE RAŹNIEJ. POZDRAWIAM Witam. My również wybieramy się do Chorwacji 15.08 i również chcemy zacząć od Platwickich. Może faktycznie uda nam się połączyć siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 fajny wyjazd. odnośnie dojazdu do campów w okolicach Trogiru - na wyspę Ciovo polecam przeczytać moje problemy z tego roku . Widzę, że przyczepa do małych nie należy więc będzie tam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ciovo znamy już od podszewki i chyba lepszy dojazd byłby na camping w Slatine ale tam raczej nie będziemy się zapuszczać. Czytałem Wasze opisy wyjazdów na blog-u i na 100% chcemy zobaczyć podświetlaną podłogę w Zadarze . Postaramy się też zrobić jakąś relację. EDemGAS ----- startujemy w piątek tak koło 4.30 - 5 rano. Tak żeby dolecieć jednego dnia na parking między Wiedniem a Graz i spokojnie sobie przenocować. W sobotę docieramy na któryś z dwóch campingów obok Plitwickich ( to jeszcze ustalimy), w niedziele Pliwickie a w poniedziałek dojeżdżamy do Zadaru. To na razie cały nasz 4 dniowy plan. Reszta zależy od sił humorów pogody etc Na 100 % chcemy się zatrzymać w okolicach Trogiru później w okolicach Makarskiej a później na kilka dni w takim miejscu żeby mieć w miarę blisko na jednodniową wycieczkę do Dubrovnika. Jaką drogę macie zaplanowaną?? możemy wymienić się nr tel i umówimy się w wyznaczonym miejscu Masz co ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 PLANUJEMY ROZPOCZĄĆ OD PLITWICKICH PRZEZ TROGIR DO DUBROWNIKA. @4forlodz gotowiec < polecamy, jak poklikasz dowiesz się więcej Pozdrawiamy z HR < info > pogoda > więcej Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dzięki właśnie przeglądam. kiedy planujecie powrót ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 fajny wyjazd. odnośnie dojazdu do campów w okolicach Trogiru - na wyspę Ciovo polecam przeczytać moje problemy z tego roku . Widzę, że przyczepa do małych nie należy więc będzie tam gorąco Nie chcę poganiać ale mógłbyś kontynuować to co zacząłeś - od 15 lipca cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie chcę poganiać ale mógłbyś kontynuować to co zacząłeś - od 15 lipca cisza w eterze spróbuję coś wieczorem napisać, chwilowo mamy inny bardzo ważny temat, który pochłania nam większość wolnego czasu. Opis Pakostanu gotowy, zostało "tylko" dopracować fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDemGAS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ciovo znamy już od podszewki i chyba lepszy dojazd byłby na camping w Slatine ale tam raczej nie będziemy się zapuszczać. Czytałem Wasze opisy wyjazdów na blog-u i na 100% chcemy zobaczyć podświetlaną podłogę w Zadarze . Postaramy się też zrobić jakąś relację. EDemGAS ----- startujemy w piątek tak koło 4.30 - 5 rano. Tak żeby dolecieć jednego dnia na parking między Wiedniem a Graz i spokojnie sobie przenocować. W sobotę docieramy na któryś z dwóch campingów obok Plitwickich ( to jeszcze ustalimy), w niedziele Pliwickie a w poniedziałek dojeżdżamy do Zadaru. To na razie cały nasz 4 dniowy plan. Reszta zależy od sił humorów pogody etc Na 100 % chcemy się zatrzymać w okolicach Trogiru później w okolicach Makarskiej a później na kilka dni w takim miejscu żeby mieć w miarę blisko na jednodniową wycieczkę do Dubrovnika. Jaką drogę macie zaplanowaną?? możemy wymienić się nr tel i umówimy się w wyznaczonym miejscu Masz co ciągnąć Sądzę że najprościej będzie się zdzwonić. Proszę podać nr. tel. - zadzwonię . Mój tel to 501 137 955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDemGAS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to ten link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 wygląda sympatycznie:) ustalimy po drodze, może zmienimy plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi