Port Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Witam Szanowne Grono forumowiczów. Czy ktoś wybiera się w dniach 24 - 27 lipca na kemping "U Sołtysa" w Trescie nad zalewem Sulejowskim ? Ja jadę tam we wspomnianym wcześniej terminie. Fajnie byłoby spotkać się z kimś z forum Edit: Ryba 78, w innym temacie "Okolice Łodzi" coś wspominałeś o jakimś weekendzie lipcowym , że pojedziesz do Tresty, czy może to właśnie ten ostatni już (niestety) weekend lipca ? Edytowane 22 Lipca 2014 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czyli nikt się nie wybiera Może ktoś z Ziomali podjedzie na 2 - 3 dni ??? Jest blisko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam. Ostatnio rzadko odwiedzam forum i z tego też powodu dopiero dzisiaj przeczytałem twój post. Byłeś w tym terminie w Treście ? Bo ja już nie pracuje w Tomaszowie,ale bywam w Treście w każdy weekend i przyznam że cię nie widziałem,chociaż zawsze obchodzę pole w poszukiwaniu forumowiczów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witaj, Trochę milczałem, ale dopiero wczoraj wróciłem z Przybrodzina. W Trescie byłem 24 - 27 lipca. Przyczepę mam oklejoną. Stałem prawie na wprost wjazdu, przy plaży, pod brzózką. Ty byłeś z przyczepą ? Ja też obchodzę zawsze pole kilka razy dziennie, ale Cię nie spotkałem. Masz oklejoną cepkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) No niestety zaniedbałem sprawę i naklejki leżą na półce w cepce ,byłem w tym czasie również,tylko że moja cepka nie stoi na polu tylko w porcie zaraz obok pola. Stoi tam jako jedyna,także trudno nie znaleźć,ale przecież skąd mogłeś wiedzieć.Obiecuje obkleić cepkę następnym razem,czyli pewno w ten weekend.Generalnie stoi ona tam na stałe,a ja podjeżdżam w weekendy.No trudno - może jeszcze się uda ? Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez gabdob (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Stoi na terenie mariny ? Jak się wchodzi z mariny na cypel to po lewej stronie, bardziej przy płocie ? He, he widziałem ją i dziwiłem się, kto ma takie chody u Wieśka, że cumuje na tym terenie. Później widziałem Gościa który kręcił się przy tej cepce (chyba byłeś to Ty) i pomyślałem , że ten Gościu ma jacht w marinie i dostawił sobie cepkę dla większej rodzinki co na jachcie by się nie zmieścili na nocleg. Ładny numer. Ale, że mojej oklejonej nie zauważyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No sam się dziwię że rozpoznałem twojej,jakiś traf,że może akurat umknęła mojemu wzrokowi.No i ogólnie niezły numer,że byliśy obok siebie,dobre. A jeśli chodzi o szczegóły to moja stoi z dostawionym przedsionkiem,dokładnie w tym miejscu o którym piszesz.Kurde jaki niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak jeździsz do Tresty co weekend, to jest jeszcze szansa, że w tym sezonie spotkamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak do tej pory jestem w Treście w każdy weekend,także jak coś to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millerowie Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A we wrześniu też będziecie? Bo my planujemy jeszcze gdieś wyskoczyć, bo szkoda tak szybko sezon kończyć, pomimo że pogoda nie zachęca:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A we wrześniu też będziecie? Bo my planujemy jeszcze gdieś wyskoczyć, bo szkoda tak szybko sezon kończyć, pomimo że pogoda nie zachęca:/ No to TRÓJKĄT BERMUDZKI chyba się klaruje. gabdob jest co weekend to jemu jest gancegal. Jak będzie ładna pogoda to my może 12 - 14 września zawitamy do Tresty. Teraz jedziemy do Rokitnicy na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wrzesień ? - OCZYWIŚCIE Myślę że 12-14 jest realny,także do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wrzesień ? - OCZYWIŚCIE Myślę że 12-14 jest realny,także do zobaczenia W jakim składzie będziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja,żona no i dwa psy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja,żona no i dwa psy :-) Czyli 2+2 Jak pojedziemy to też ja z żonką, na pewno weźmiemy wnusię (9 lat), a w sobote prawdopodobnie dojedzie córka z zięciem czyli :yay: + + :yay: .Sam wędkujesz ? czy "łapiesz" rybki z hodowli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi