gabi1011 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam gorąco wszystkich mam pytanie niedawno kupiłam jako pierwsza swoja przyczepe staruszke bo 83 r wilk de lux ale naprawde w stanie jak na ten rok to ideał ;-) i teraz mam pytanie bo w przyczepie jest rozprowadzona instalacja na 220 i na 12v i nie wiem gdzie może być schowany akumulator do jej zasilania ? bo jak ja podłączam pod wtyczke auta 7 wtyków to na zewnątrz elektryka jest a w przyczepie nic może ktoś kiedyś miał taką przyczepkę to podpowie a mam też pod zlewem przedwornice ale ona działa tylko do pompki wody ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady11 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam. Najprawdopodobniej Twój Wilk nie posiada akumulatora. Jenak nie o akumulator w przyczepie tu chodzi. To że jest prąd na zewnątrz przyczepy (czyli na wszystkich światłach chyba?) po podpięciu jej do samochodu, a nie ma na innych odbiornikach prądu w przyczepce to jest rzecz normalna. Ale jeżeli włączysz tylne przeciwmgielne w aucie przy instalacji 7 Pin-owej to będzie w przyczepce zasilanie na 12 v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi1011 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam. Najprawdopodobniej Twój Wilk nie posiada akumulatora. Jenak nie o akumulator w przyczepie tu chodzi. To że jest prąd na zewnątrz przyczepy (czyli na wszystkich światłach chyba?) po podpięciu jej do samochodu, a nie ma na innych odbiornikach prądu w przyczepce to jest rzecz normalna. Ale jeżeli włączysz tylne przeciwmgielne w aucie przy instalacji 7 Pin-owej to będzie w przyczepce zasilanie na 12 v. Dzisiaj sprawdzałam i faktycznie tak jest jak piszesz bardzo dziekuje raczej bym nie wpadła na takie rozwiazanie w mojej przyczepie dziekuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady11 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 No i super, tylko nie odpalaj lodówki na takim zasilaniu bo to za duże obciążenie dla elektrycznej instalacji auta. Poczytaj o tym w tym dziale forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi