misiek_uk Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Hej nie nie mojej sie nie pozbylem pod opieke mam oto tego eldisa fajna budka ale uszkodzona, i wybrakowana na aukcji zakosili nawet kolo manewrowe ale bedzie zyla. Z tego co mi sie nie podoba to szawka miedzy lozkami jedna podkowa mi pardziej podpasowala, a to co mi sie podoba spora lazienka z prysznicem i wielka szafa, no i mover poprostu jak wielkie dziecko sie nia bawilem RC Caravan Cale wnetrze na ledach wbudowane radio 12v i mikrofalowka niewiem gdzie jest piec do ogrzewania ale znajde gdzies go skitrali. No i alarm z immobiliserem seryjnie zamontowany, pewnie wiecej tego ale jeszcze nie odkrylem. ps jednej rzeczy nie ukradli kola zapasowego Plany : Naprawa tyłu i wnetrza zakup wyposarzenia zakup zabezpieczen Zakupione: solar 40W i akcesorja montarzowe - wystarczy by utrzymac aku by mower i swiato zawsze bylo Blokada na kolo kolo manewrowe - jeszcze tylko inna srube potrzeba bo jest za krotka by zalozyc oslone akumulator lesuire - mover wiecej fotek - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475409402594603.1073741871.199601090175437&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Moja drabina czesc juz zalapana i nity oszlifowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No to jedziemy dalej z naprawami po zrobieniu podlogi doszlismy do wniosku ze jest solidniejsza jak za oryginalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 naprawy ku końcowi ale ten solar to nie za mały ?, nie wiem jaki masz aku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Solar ma sluzyc do podtrzymywania aku do movera i swiatla taki sam mam u siebie i daje rade na dlugo weekendowy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 to jeszcze pomyśl jak podłączyć aku przyczepy aby się ładował w czasie jazdy z holownika masz zapewne 2 wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 W tej jedna 13pin to roczna buda Z energoblokiem wsio na ledach alarm itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 to na pewno możesz zrobić ładowanie z holownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Z tego co wiem to jest, ale nic z tego ladowania jak po zimie zawitasz i chcesz uzyc movera a tu aku martwy wtedy trza go wyciagac na zime itp, a z takim nieduzym solarem zawsze jest naladowany i nie treba go wyciagac bo ma tez alarm z immobilizerem jak w samochodzie trzeba klucz wlozyc po wyl alarmu bo sie uzbroi ponownie, ma fajnych troche rozwiazan jak to z nowymi sprzetami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 super ale aku z holownika szybciej się naładuje niż z tego solara będziesz miał i solar na doładowanie jak stoisz i z holownika jak jedziesz przypomniałem sobie Twoją Adrie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_uk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wciaz ja mam i chetnie bym kilka rzeczy przelozyl z tej do mojej bo uklad mi nie odpowiada ale to nie moja budka, ja ja tylko naprawiam i zdaje relacje dla potomnych, a noz moze komus sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi