SpongeBob Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam. Aktualnie przebywam na kempingu Alexa w Chłapowie koło Władysławowa, właśnie zepsuła się pompka wody w mojej przyczepce nad czym bardzo ubolewają dzieciaki. Może ktoś z Was przebywa właśnie w okolicach Władysławowa i posiada przy sobie zapasową pompkę zanurzeniową do wody którą mógłby mi odsprzedać? Albo może ktoś wie gdzie mógłbym takową pompkę kupić w okolicach Władka - gdzieś dalej nie mam możliwości jechać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćki Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Aktualnie przebywam na kempingu Alexa w Chłapowie koło Władysławowa, właśnie zepsuła się pompka wody w mojej przyczepce nad czym bardzo ubolewają dzieciaki. Może ktoś z Was przebywa właśnie w okolicach Władysławowa i posiada przy sobie zapasową pompkę zanurzeniową do wody którą mógłby mi odsprzedać? Albo może ktoś wie gdzie mógłbym takową pompkę kupić w okolicach Władka - gdzieś dalej nie mam możliwości jechać. Pozdrawiam. Przy wjeździe do Władka od strony Pucka , po prawej stronie jest firma z przyczepami . Spróbuj tam . Następna firma to Lew w Gdańsku ul.Kołobrzeska 30 Edytowane 16 Lipca 2014 przez maciekzal (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_Irek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ta firma, o której pisze powyżej Maciek, jest na ulicy Gdańskiej 53, na wysokości skrzyżowania z Drogą Chłapowską. Powinien być jeszcze jeden sklep we Władku, tym razem na wylocie na Hel, po lewej stronie (przed Lidlem) skrzyżowanie Starowiejska i Portowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam !Półwysep, to chyba takie miejsce w którym pompki wysiadają ... Dwa sezony temu, w tym samym miejscu znajomym padła pompka wody w kamperze, więc coś w tym musi być Pojeździliśmy po lokalnych wypożyczalniach i miejscach, gdzie stały przyczepy na sprzedaż (jest tego trochę w okolicy).W ciągu godziny mieliśmy do wyboru używaną za 30 zł. i nówkę sztukę, nie śmiganą coś za ok. 60 - 70 zł.Znajomy wziął tą nową. Trochę drożej niż w sklepie, ale w awaryjnej sytuacji się nie marudzi, więc był szczęśliwy.Może właśnie w takich miejscach spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Jak widać wyżej to dostęp do internetu jest , więc w czym problem zamówić wysyłkowo na adres "zamieszkania" ? Zamawiamy co chcemy a nie to co jest -IMO Edytowane 17 Lipca 2014 przez Maras (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No tak, ale wysyłka to znowu kilka dni w plecy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No tak, ale wysyłka to znowu kilka dni w plecy.... W dniu zamówienia ( poranne godziny) są w stanie Ci wysłać i na drugi dzień płacąc za pobraniem masz u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_p Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Podjedz do mechanika samochodowego i kup jakas tania pompe paliwa, wyjdzie na to samo. Serwis przyczep masz na wjezdzie do Wladyslawowa (adres podano powyzej), kolejny serwis przy wyjedzie w strone polwyspu, po lewej jadac do Helu. Moge Ci tez taka kupic dzis w Gdansku, kolo 20:30 bede jechal cepka przez Wladyslawowo. Edytowane 17 Lipca 2014 przez maciej_p (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Byłem we Władku, i w sklepie przy wyjeździe na Hel i w sklepie przy wjeździe do Władka od Pucka mają tylko pompki super/mega/extra wydajne po 150zł (na Allegro 3 takie bym kupił) ździercy jedni i wyzyskiwacze od ludzi potrzebujących. Na Allegro kupię jak nic innego się nie trafi, ale wolałbym jeszcze na wyjeździe cieszyć się wodą w kranie cepki. maciej_p a po ile są pompki w sklepie w Gdańsku? Bo na Allegro znalazłem firmę z Gdańska "BIURO HANDLOWE LEW LESZEK LEW, ZBIGNIEW LEW SP.J. KOŁOBRZESKA 30, 80-394 GDAŃSK" w której pompki są po 36zł np. tu http://allegro.pl/pompka-zanurzeniowa-do-wody-8l-i4395571058.html#tabsAnchor. Jak by co to jestem chętny na Twoją pomoc w dostarczeniu pompki. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ps. Byłem również w sklepie motoryzacyjnym, pompki paliwa nie nadają się do wody gdyż: 1. nie są zanurzeniowe i trzeba by było je jakoś uszczelnić 2. od wody szybko się zacierają - w paliwie są jakieś dodatki smarujące a woda jest zbyt szorstka. 3. zbyt mała wydajność, w samochodach nie jest potrzebny aż tak duży przepływ paliwa jak w przyczepce wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_p Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 >Jak by co to jestem chętny na Twoją pomoc w dostarczeniu pompki. Z góry dzięki. Kurcze, teraz juz nie zdaze, o 16:30 wyjezdzam z Sopotu do Pucka, potem na polwysep, budka juz zapieta, ale musze sie jeszcze spakowac. Troche za pozno sie odezwales, o 14:00 z pracy wychodzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No to nie dobrze, bardzo niedobrze, ale trudno, dzięki za chęci, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam ! Masz dostęp do internetu, więc i do All... Zamów, zapłać i za jeden dzień kurierem będzie u Ciebie, o czym tu dyskutować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jeszcze dzisiaj myślałem że od jednego z sąsiadów na polu pompkę pożyczę ale nie sprawna się okazała. Zamawiać przez internet już nie ma sensu: jutro zamówię i zrobię przelew, wyślą dopiero w poniedziałek, dojdzie we wtorek albo środę, a ja w pn opuszczam pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Len jestes i tyle, ja bym od razu zlapal za alledrogo i zakupi, telefon do sklepu, zeby wyslali od razu i na jutro mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi