leszel Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Witajcie, szukam kempingu między Ustroniem Morskiem a Rowami. Chodzi mi przede wszystkim o kepming z drzewami dającymi cień! (chodzi o rozbicie 2 namiotów). Im mniejsza miejscowość tym lepiej. Poza tym oczywiście im bliżej morza tym lepiej, znośne warunki sanitarne, ciepła woda itp. Od razu zaznaczę że nie szukam obiektu przyjaznego dla małych dzieci! (place zabaw itp. bez znaczenia) - moje dzieci już podrosły. Ceny mają znaczenie w zasadzie drugorzędne. Pomożecie? Edytowane 16 Lipca 2014 przez leszel (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszel Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Może podbiję ten temat, bo przez jakiś czas był on w "niebycie", a mój wyjazd zbliża się wielkimi krokami! A nie wierzę, że nie ma takiego kempingu w tej okolicy! Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy1961 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W/g mnie środkowe ( względem kraju ) może być np. Lubiatowo pole Topaz. http://www.topaz.comweb.pl/ . Las iglasty - bez mokradeł . do morza ok. 50-100 m. Jak nie byłeś to warto wypróbować - dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 W/g mnie środkowe ( względem kraju ) może być np. Lubiatowo pole Topaz. http://www.topaz.comweb.pl/ . Las iglasty - bez mokradeł . do morza ok. 50-100 m. Jak nie byłeś to warto wypróbować - dla mnie super Potwierdzam, fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszel Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki za info! aczkolwiek to trochę nie ten rejon... Edytowane 30 Lipca 2014 przez leszel (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos340 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja polecam małą miejscowośc Gąski masz tam kilka kampingów z bezposrednim wyjsciem na plażę ja korzystałem z kampingu U GIENIE polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi