Marcin_G Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam, Pytanie jak w temacie. Czy któryś z krakowskich forumowiczów może polecić sprawdzony warsztat? Potrzebuję zespawać pęknięty zderzak. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witaj. Jasne... Zrobiłem tam mnóstwo rzeczy w tym naprawiłem pękniety brodzik ! Interes prowadzi starszy jegomość - emeryt. Fachura starej daty w każdym calu (szybe mi w budzie wypolerował). Czasami go tylko trzeba długo prosić jak sytuacja jest beznadziejna, a tak jest zwykle z cieniutkimi plastikami w przyczepach. Zakład mieści się prz ul. Podgórskiej w Krakowie "na tyłach" Orlenu przy Galerii Kazimierz. Wjazd w podwórko na którym handluja drewnem kominkowym. W głębi zobaczysz wiatę i niebieskie drzwi go garażu. Ceny ma dobre, spokojnie i przyjemnie się z nim rozmawia. Czynne od 7-13 !!! 12 421 90 97. W rozmowie możesz sie powołac na "gościa od przyczepki" bo mnóstwo rzeczy mi naprawił. Robi też zaprawki lakiernicze i takie tam... a sam myśli o małym kamperku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ha! Lepiej być nie mogło 100-krotne dzięki Kolego. Oczywiście powołam się na kontakt od Ciebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi