dudek564 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Hej, szukam przyczepy w swojej okolicy, co o niej sądzicie? Jest poobijana z lewej strony Eldiss Hurican. Szukam tak do 8tys, fajnie by było aby miała ogrzewanie, światło, lodówkę i prysznic ale z tego co czytam na forum to nikt chyba nie korzysta z wc i prysznica. Zastanawia mnie jedno, jestem nowy proszę się nie śmiać Jak przyczepy są zasilane? Z akumulatora który jest w niej lub podłącza się pod prąd? Ciepła woda to chyba wielki rarytas? Jak jest z ogrzewaniem daje rade przy zimnych nocach latem? Edytowane 10 Lipca 2014 przez dudek564 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Angielki , dużej zagrozenie przeciekami i ich skutkami. Sprawa podstawową w kazdej budzie jest to czy jest sucha. W Twoim budżecie ciezko cos znaleść ale trza szukac. Sam od roku szukam ..... i szukam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Hej, szukam przyczepy w swojej okolicy, co o niej sądzicie? 1. Nie wiemy jaka jest Twoja okolica, bo nie napisałeś skąd jesteś. 2. Za mało zdjęć, żeby cokolwiek powiedzieć. Może poproś o jakieś dodatkowe sprzedającego i wstaw na forum? z tego co czytam na forum to nikt chyba nie korzysta z wc i prysznica. Nie jesteśmy raczej wyjątkiem, a korzystamy. Przydatna sprawa szczególnie przy dzieciach. Jak przyczepy są zasilane? - 230V z kabla - 12v z akumulatora, holownika, a w najlepszej opcji z paneli słonecznych i akumulatora Ciepła woda to chyba wielki rarytas? Jak jest z ogrzewaniem daje rade przy zimnych nocach latem? - ciepła woda to już powoli standard, szczególnie przy prysznicu w przyczepce - ogrzewanie spokojnie daje sobie radę późną jesienią, a nawet zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toa Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Hej, szukam przyczepy w swojej okolicy, co o niej sądzicie? Jest poobijana z lewej strony Eldiss Hurican. Szukam tak do 8tys, fajnie by było aby miała ogrzewanie, światło, lodówkę i prysznic ale z tego co czytam na forum to nikt chyba nie korzysta z wc i prysznica. Zastanawia mnie jedno, jestem nowy proszę się nie śmiać Jak przyczepy są zasilane? Z akumulatora który jest w niej lub podłącza się pod prąd? Ciepła woda to chyba wielki rarytas? Jak jest z ogrzewaniem daje rade przy zimnych nocach latem? 1) Ogrzewanie to raczej standard i powinno zdecydowanie być i działać jesli planujesz podróżować w PL. 2) Ja korzystam z WC i mam zamiar z prysznica - nie wiem skąd ten wniosek, że nikt prawie nie korzysta. Co prawda na kampie korzystam w 95 % z wyposażenia kempingu ale nie tylka na kempie się stoi. 3) Ciepła woda nie jest wielkim rarytasem - raczej standard po 2000 r. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez toa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi